; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Copil în stare gravă, după ce a căzut de la etajul 4 al hotelului Rusca din Hunedoara

25 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

 

Un copil de 13 ani a fost internat în stare gravă miercuri seara în Spitalul municipal din Hunedoara, după ce a căzut de la etajul 4, pe scara interioară a hotelului Rusca din localitate.
“La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei, care a stabilizat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe Hunedoara. Copilul este în stare gravă, fiind internat pe secţia de ATI pentru a fi stabilizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. Potrivit acestuia, copilul este în comă şi prezintă un traumatism cranian grav.

Copilul este din judeţul Galaţi şi venise în oraş, împreună cu tatăl său, pentru a participa la olimpiada naţională de matematică, relevă primele date ale anchetei poliţiştilor.

“Poliţiştii au stabilit că minorul, elev al unui liceu din judeţul Galaţi, era cazat la respectivul hotel împreună cu tatăl său şi participa, zilele acestea, la olimpiada naţională de matematică. Din nefericire, se pare ca acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, de pe balustrada scării, de la etajul 4 al hotelului”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Potrivit surselor din Spitalul Municipal Hunedoara, copilul este în comă şi prezintă un traumatism cranian grav. Medicii au luat decizia ca băiatul să fie transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara, la Secţia de neurochirurgie. (Mircea Crivăț)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Consilier local nou la Deva

  Ieri, a depus jurământul, în ședința ordinară a Consiliului Local Deva, noul consilier local din partea PNL. Este vorba...

Lansare de carte: Monografia comunei Lelese

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Primăria Comunei Lelese, organizează în ziuade...

Sinucidere sau accident?

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a fost alertat prin intermediul Serviciului 112 că o persoană a căzut de la înălţime,...

Închide