Actualitate

O nouă hartă a judeţului

Andreea Lazăr

Judeţul Hunedoara are, de astăzi, oficial, o nouă hartă. Aceasta a fost realizată la iniţiativa Consiliului Judeţean şi este disponibilă în variantă grafică şi electronică.

Noua hartă a fost executată pe baza unei convenţii cu o editură din Cluj Napoca, astfel încât costurile acestui proiect au fost zero. Mai exact, costurile de producţie vor fi compensate prin materiale publicitare, publicate pe site-ul Consiliului Judeţean Hunedoara, alături de noua hartă interactivă. Documentul cartografic amintit a fost realizat în 700 de exemplare, care vor fi distribuite gratuit, începând de astăzi, instituţiilor publice din judeţ. Varianta web interactivă a hărţii judeţului este implementată pe pagina de Internet a Consiliului Judeţean – www.cjhunedoara.ro-şi cuprinde localităţile judeţului, rezervaţii naturale, atracţii turistice, determinarea de distanţe sau arii.

2 comentarii la „O nouă hartă a judeţului

  • Harta este plina de greseli. Cimpa devina Campa
    Sliveiul devine SUveiul
    etc

  • SI EU AM O HARTA CU TOATE ADAPOSTURILE SUBTERANE DIN HUNEDOARA,PRIMITA DE LA UN PROIECTANT DIN ANII 1989.CARE VREA SA O CUMPERE SA MA SUNE LA TEL.0721758747,PRET.500 DE EURO NEGOCIABIL.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura