Amicale în mocirlă

9 februarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

CFR Simeria şi Club Jiul Petroşani s-au impus în partidele de verificare, disputate, ieri, în compania echipelor FC Cisnădie şi Universitatea Petroşani, care au avut loc pe suprafeţe de joc dificile. Cele două echipe victorioase se vor afla faţă în faţă, vineri, pe terenul de la Simeria Veche, într-un alt meci test.
 

Al treilea test, prima victorie
Fără victorie în amicalele disputate pe zăpadă (0-1 cu Unirea Alba Iulia şi 1-1 cu CS Zlatna), CFR Simeria a bifat, ieri, primul succes într-un meci disputat pe noroi şi mocirlă. Echipa antrenată de Marius Opric a dispus cu scorul de 1-0 de FC Cisnădie (locul 6 în seria C6) la capătul unui meci pe care l-a controlat cu autoritate. Unicul gol a fost marcat de Suciu, în minutul 11, după o acţiune personală finalizată cu un şut imparabil. „Echipa a făcut un meci bun. Jucătorii au respectat în bună măsură indicaţiile tactice şi au reuşit să fie de multe ori primii la minge, deşi în repriza secundă, terenul a fost mocirlos. În afara golului, am mai avut o bară prin Riviş şi alte trei-patru ocazii clare, unele chiar cu poarta goală”, a spus antrenorul feroviarilor, Marius Opric.

Golurile juniorilor
Club Jiul Petroşani a făcut instrucţie cu Universitatea Petroşani, în amicalul disputat ieri, dovadă că elevii lui Daniel Huza şi Damian Militaru s-au impus cu scorul de 5-1. Patru dintre cele cinci goluri ale alb-negrilor au fost marcate de către juniori, Zaharia punctând de trei ori, iar Cânda, o dată. Pentru Club Jiul, a mai înscris şi Filip. „Am jucat cu foarte mulţi juniori, pentru a prinde şi ei curaj şi pot spune că sunt foarte mulţumit de rezultat”, a declarat antrenorul principal de la Club Jiul, Daniel Huza.
Club Jiul a făcut şi primele transferuri ale acestei ierni. Gruparea din Petroşani i-a achiziţionat pe fundaşul stânga de la FC Hunedoara, Cristian Corobea şi pe atacantul de 21 de ani, Ovidiu Popesc, de la Retezatul Haţeg, golgheterul Ligii a IV-a.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O nouă hartă a judeţului

Judeţul Hunedoara are, de astăzi, oficial, o nouă hartă. Aceasta a fost realizată la iniţiativa Consiliului Judeţean şi este disponibilă...

Pensionarii reclamă modul de impozitare a pensiilor

Iniţiativa conservatorilor din judeţ de sprijinire a pensionarilor nemulţumiţi a avut ecoul aşteptat în rândul devenilor. Astfel, în numai o...

Gura lumii

O beizadea de prin sudul judeţului crede că, odată cu o maşină cu mulţi cai putere, şi-a cumpărat şi drum,...

Închide