O asistentă medicală şi-a înjunghiat mortal fiul

9 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Crima s-ar fi petrecut miercuri dimineaţă, însă autorităţile au fost alertate abia miercuri seara. Primele informaţii arată ca femeia suspectată de omor ar fi avut o dispută cu victima, chiar fiul ei.
Aceasta i-ar fi reproşat că nu-şi face un rost şi că bea prea mult, iar bărbatul a ripostat. Fără să mai realizeze ce face, femeia ar fi pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat mortal fiul. În locuinţă se afla şi soţul ei, însă nici unul nu a anunţat poliţia. Abia după aproape 15 ore au mărturisit crima.
„O femeie din municipiul Lupeni a apelat numărul 112, reclamând faptul că în cursul dimineţii, în jurul orei 5:30, şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, în urma unui conflict ce a avut loc în locuinţa acestora. Echipa operativa deplasată la fata locului efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei şi a luării măsurilor legale“, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Părinţii tânărului ucis au fost duşi la audieri la Poliţia Lupeni. Procurorii urmează să stabilească dacă femeia spune adevărul şi dacă ea este autorul crimei, iar soţul ei nu are nici o implicare. Suspecta are 58 de ani şi este cadru medical la Spitalul Municipal Lupeni.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Crimă în vestul țării! O asistentă medicală și-a înjunghiat copilul | 9 mai 2018

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Declaraţia afaceristului hunedorean la Înalta Curte în procesul „Gala Bute”. Gărdean o cam bagă în belea pe Elena Udrea!

Afaceristul hunedorean Adrian Gărdean (foto) a fost audiat ieri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în dosarul „Gala...

Bulina neagră, 10.05.2018

Moise Ţală, tânăr din municipiul Vulcan Pentru că, împreună cu alţi doi indivizi, a participat la spargerea mai multor bancomate...

Bulina albă, 10.05.2018

Anca Albu, directorul Centrului Cultural şi de Creaţie al oraşului Simeria Pentru că la iniţiativa ei, centrul cultural pe care-l...

Închide