Număr impresionant de bilete vândute pentru meciul de fotbal România – Serbia

Programat pentru duminică, 14 octombrie, de la ora 16:00, pe Arena Naţională, meciul România – Serbia, din Liga Naţiunilor, a stârnit interesul fanilor. Au fost achiziţionate online, până ieri, 30.000 de bilete din cele 48.000 tipărite. De ieri au fost scoase la vânzare tichete şi la casele stadionului, care vor fi deschise inclusiv în ziua partidei.

Oficialii naţionalei aşteaptă peste 40.000 de oameni la acest meci, extrem de important în vederea câştigătoarei grupei de Liga Naţiunilor. Până atunci însă, naţionala va juca un meci la fel de important, în deplasare, cu Lituania, joi, de la 21:45.
Duminică se mai joacă în grupă, partida dintre Lituania şi Muntenegru (ora 21:45), iar în luna noiembrie sunt programate întâlnirile Serbia – Muntenegru (17 noiembrie, de la ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană” Ploieşti, iar pe 20 noiembrie Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)
În funcţie de rezultatele obţinute în Liga Naţiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o şansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Naţiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru şi Lituania. (N.Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.