Număr impresionant de bilete vândute pentru meciul de fotbal România – Serbia

9 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Programat pentru duminică, 14 octombrie, de la ora 16:00, pe Arena Naţională, meciul România – Serbia, din Liga Naţiunilor, a stârnit interesul fanilor. Au fost achiziţionate online, până ieri, 30.000 de bilete din cele 48.000 tipărite. De ieri au fost scoase la vânzare tichete şi la casele stadionului, care vor fi deschise inclusiv în ziua partidei.

Oficialii naţionalei aşteaptă peste 40.000 de oameni la acest meci, extrem de important în vederea câştigătoarei grupei de Liga Naţiunilor. Până atunci însă, naţionala va juca un meci la fel de important, în deplasare, cu Lituania, joi, de la 21:45.
Duminică se mai joacă în grupă, partida dintre Lituania şi Muntenegru (ora 21:45), iar în luna noiembrie sunt programate întâlnirile Serbia – Muntenegru (17 noiembrie, de la ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană” Ploieşti, iar pe 20 noiembrie Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)
În funcţie de rezultatele obţinute în Liga Naţiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o şansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Naţiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru şi Lituania. (N.Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Micii karatişti deveni, medaliaţi la Oradea

Peste 500 de sportivi reprezentând 32 de Cluburi şi Palate ale Copiilor din România au participat la una din cele...

Lansare proiect – ”CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A CLĂDIRII PUBLICE –GRĂDINIȚA VOINICELUL DIN ORAȘUL CĂLAN”

Bulina neagră, 9.10.2018

Ioan Johrendt, interlop din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat la trei ani şi cinci luni de închisoare sub...

Închide