Autobergamo Deva este lider în Liga I de futsal

Nicolae Gavrea

În etapa a patra din actualul campionat al primei ligi de futsal, Autobergamo Deva a evoluat, pe teren propriu, în compania celor de la FK Odorheiu Secuiesc. Partida a fost derbiul etapei, echipa din Odorhei venind la Deva din postură de lider, cu maximum de puncte obţinute în trei etape, în vreme ce Autobergamo se situa pe poziţia secundă, cu şapte puncte.

A fost un joc spectacol la care au contribuit ambele formaţii din teren cu menţiunea că devenii au fost la înălţime prin calitatea prestaţiei lor în această întâlnire. În chiar primul minut gazdele au irosit deschiderea scorului prin Calvo Padro, după care au urmat alte încercări ale gazdelor la poarta celor din Odorhei. Primul gol a fost înscris în minutul 8 de către Atilla Biro, pentru ca două minute mai târziu gazdele să se desprindă pe tabelă prin golul lui Varela. Devenii nu se opresc şi îşi vor majora avantajul în min.16, prin Calvo Padro Noe (din penalti), iar înainte de pauză înscriu din nou, de două ori, în minutul 19, prin Andre Luis Sasse şi prin Obadă, astfel că la pauză tabela arăta 5-0 pentru Autobergamo Deva.
Repriza secundă a continuat cu acelaşi ritm alert impus de gazde, care s-au desprins la 6-0 prin golul lui Andree Luis Sasse, pentru ca oaspeţii să reducă din diferenţă în min. 26 prin Tamas Miklos. Tabela arăta 6-1 pentru deveni. Au urmat două goluri ale gazdelor, înscrise de juniorul Mihnea Toader şi Obadă în minutele 35 şi 37. Oaspeţii au reuşit în ultimul minut să mai înscrie un gol prin Cristian Boda, dar rezultatul final este stabilit de către cel care a şi deschis seria golurilor devene, Attila Biro.
Cu această victorie, Autobergamo Deva acumulează un total de 10 puncte şi se aşază din nou în fruntea clasamentului, pe locul secund fiind acum la egalitate, Futsal Klub Odorheiul Secuiesc şi Dunărea Călăraşi, cu câte 9 puncte, dar despărţite de golaveraj.
În etapa următoare Autobergamo va juca în deplasare la United Galaţi, pe data de 15 octombrie de la ora 18.30.

One thought on “Autobergamo Deva este lider în Liga I de futsal

  • 10 octombrie 2018 la 13:52
    Legătură permanentă

    Original stil de compunere a unui articol privind un meci de fotbal ! Cititorii care nu au fost la meci sunt obligati sa citeasca cu multa atentie articolul si ..(culmea !) pentru a afla scorul la sfarsitul partidei, trebuie sa analizeze fiecare faza relatata precum si din care formatie faceau parte cei care au reusit sa marcheze !
    Asta, deoarece originalul „cronicar”, dorind probabil sa fie remarcat si inclus in Guiness Book pentru „originalitate”, nu a gasit de cuviinta sa consemneze rezultatul meciului in stil „clasic”, adica sub forma de cifre !!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.