Micii karatişti deveni, medaliaţi la Oradea

Nicolae Gavrea

Peste 500 de sportivi reprezentând 32 de Cluburi şi Palate ale Copiilor din România au participat la una din cele mai prestigioase competiţii de karate organizate în vestul ţării la finalul săptămânii trecute.

Competiţia OPEN BIHOR & TURNEUL CAMPIONILOR a fost organizată de Palatul Copiilor Oradea şi CS Shogunul Oradea, sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale.
Palatul Copiilor Deva a participat la aceste întreceri cu 11 sportivi care la finalul concursului au cucerit 10 medalii din care cinci de aur, patru de argint şi una de bronz.
Medaliile de aur la ediţia din acest an au fost cucerite de către Mara Biji, în proba de kata categoria cinci ani, Melissa Dragoş – kata 10 ani, Anna Horvath, la kata 12 ani şi Diana Tatoiu, la kata 16 ani şi la U 21 ani.
Pe locul secund s-au clasat Damian Hromei, la kata şase-şapte ani, Darius Biji, la kata opt ani, Darius Cociş, la kata 11 ani şi Diana Ilie, la kata 11 ani, iar Luca Basarabă s-a clasat pe locul trei, la kata categoria 10 ani.
Sportivii menţionaţi sunt pregătiţi de către prof. Marius Biji la Palatul Copiilor din Deva (director prof. Gabriela Cobori), iar întreaga delegaţie mulţumeşte doamnei inspector Carmen Buzatu, care a susţinut participarea copiilor la competiţia de la Oradea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.