Nu-i prieşte în libertate

15 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un recidivist de 32 de ani, din Lupeni, a ajuns în arest la câteva zile de la eliberarea din penitenciar. Individul a tâlhărit două femei şi fusese închis tot pentru fapte asemănătoare.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au cerut magistraţilor emiterea mandatului de arestare pe numele suspectului, pentru comiterea a două fapte de tâlhărie, victime fiind femei. Una dintre tâlhăriile comise de Ovidiu Griga a avut loc pe data de 27 martie a.c., iar cealaltă pe 1 aprilie 2018.
Recidivistul a contestat soluţia judecătorilor, însă Tribunalul Hunedoara i-a respins acţiunea. Griga a stat după gratii tot pentru tâlhărie comisă în anul 2015, tot la scurt timp după ce a fost eliberat condiţionat. Victimă a fost o femeie de 44 de ani din Lupeni. Individul a urmărit-o pe o stradă din Lupeni şi când a prins momentul, i-a smuls geanta de pe umăr. A fost prins de poliţişti câteva ore mai târziu pe raza municipiului Vulcan. La percheziţia corporală au fost găsite şi bunurile furate, respectiv un telefon mobil şi mai multe lucruri personale în valoare de aproximativ 800 de lei. Ovidiu Griga a mai fost condamnat la închisoare şi la finele anului 2008, pentru furt calificat, dar şi pentru tâlhărie. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un hunedorean băut la volan şi fără permis a încercat să scape cu fuga

Ieri, duminică, în jurul orei 01.30, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe str. Cerbului, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus...

Accident feroviar la Livadia

O şoferiţă de 50 de ani, din judeţul Gorj, a intrat cu autoturismul într-o locomotivă a unui tren Interregio care...

Minoră lovită pe trecerea de pietoni în Deva

O fetiţă de doi ani din Deva a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada regulamentar. Minora...

Închide