Noul prefect şi-a intrat în pâine

Ieri, prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian, a avut o întâlnire cu reprezentanţii in­­stituţiilor hunedorene implicate în acti­vi­tăţile de control şi verificare a respectării mă­surilor de combatere şi limitare a infec­ţiei cu SARS – COV 2.
Au participat comandanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului Ju­de­ţean de Poliţie, şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi directorii Inspectoratului Şcolar Judeţean, Inspec­to­ra­tului Teritorial de Muncă, Oficiului pentru Protecţia Consumatorului, Direcţiei Sanitară Veterinară şi Siguranţa Alimentelor şi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.
„În noile condiţii epidemiologice din ju­deţul Hunedoara a fost discutat un nou Plan de măsuri pentru efectuarea controalelor în vederea prevenirii/limitării răspândirii infecţiei cu noul coronavirus şi reducerea efec­telor asupra populaţiei.P refectul jude­ţului, Călin Petru Marian, a solicitat inten­si­ficarea acestor tipuri de acţiuni, în cele pa­tru direcţii principale de verificare: transport public, activităţi comerciale de tip HORECA, pieţe, târguri, supermarket-uri şi agenţii eco­nomici cu activitate de producţie sau ser­vicii”, se arată într-un comunicat al Pre­fec­turii Hunedoara. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare