Noul antrenor a adus revirimentul la Minerul Uricani

22 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

IM000858.JPG

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal Minerul Uricani are de patru etape un nou antrenor, care este Tony Sedecaru, iar conducerea este mulţumită de serviciile sale.

Formaţia din Valea Jiului a scăpat de ultima poziţie din clasament şi se află acum pe locul 13. “Sedecaru este un exemplu pentru noi. De patru etape de când a venit la echipă a reuşit să-i adune pe toţi jucătorii la antrenamente, ceea ce este foarte important pentru noi. Avem încredere în el şi în sezonul viitor sunt convins că Minerul va avea un cuvânt de spus”, a declarat Vasile Scurtu, preşedintele jucător al formaţiei, cel care totalizează în acest campionat 190 de minute jucate, trei goluri marcate şi 46 de ani în spate.
Scurtu trece cu uşurinţă de la costumul de preşedinte la echipamentul de joc. A pus umărul la victoria echipei sale din etapa trecută, câştigând derbiul orgoliilor cu CSM Jiul Petroşani. Oficialul echipei din Uricani spune însă că în ciuda vârstei de 46 de ani, va fi alături de echipă ori de câte ori este nevoie. “Pe viitor eu sper să nu mai fie nevoie de serviciile mele şi să ne bazăm pe tinerii care vin din urmă. Dar deocamdată ne este greu. Patru jucători au plecat la muncă în Anglia, iar alţi doi au fost accidentaţi”, a spus Scurtu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a V-a: Etapă cu o ploaie de goluri

La sfârşitul săptămânii trecute s-au desfăşurat meciurile din etapa a XXIII-a, în care liderul Măgura Pui a stat. A fost...

Anunt Finante

Ştiinţa Petroşani a încheiat pe locul cinci

Ştiinţa Petroşani a terminat sezonul regulat din Divizia Naţională de Rugby pe locul cinci, pentru prima dată în ultimii cinci...

Închide