Nou termen de judecată în dosarul fostului primar al Băniţei

21 februarie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Procesul în care fostul primar al comunei Băniţa, Ionel Burlec (foto), în prezent consilier judeţean PNL, este judecat pentru ucidere din culpă, are astăzi termen la Judecătoria Haţeg. Este a doua şedinţă de judecată după ce dosarul a fost trimis în instanţă la patru ani de la producerea faptei. La primul termen, instanţa a amânat judecarea dosarului, dându-i posibilitatea lui Burlec să-şi angajeze avocat.

Ionel Burlec este judecat pentru accidentul rutier în care a fost implicat în zona satului Merişor, în urma căruia un tânăr de 30 de ani şi-a pierdut viaţa. Sultana Mihai era din Petrila, de profesie IT-ist şi era pasionat de motoare. În ziua în care s-a produs accidentul cumplit, tânărul circula cu motorul pe un drum principal, când, în faţa lui, de pe un drum secundar a apărut un Logan, condus de primarul, pe atunci, al comunei Băniţa. Mihai ar fi încercat să evite autoturismul, dar nu a reuşit, fiind lovit în plin, impactul fiind devastator. Motociclistul a murit pe loc, iar echipajele de salvare ajunse la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru el. În urma lui a rămas o soţie, o fiică de numai cinci ani la acel moment şi o mulţime de prieteni care au cerut să se facă dreptate. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mineru' spune:

    Zona accidentului are limitare de 30km/h,nici dracu nu respecta restrictia,se merge ca la nebuni. La 30km/h se putea evita orice sau era un accident mai usor,nu era o tragedie.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
S-a hotărât să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se pe geamul apartamentului

Ieri, la primele ore ale dimineţii, o femeie de 43 de ani din Simeria ar fi încercat să-şi pună capăt...

Escroci prinşi în flagrant la Deva

Ancheta a vizat destructurarea unei grupări specializate în înşelăciuni cu ordine de plată şi este derulată de poliţişti din cadrul...

Patronul clubului Keops din Petroşani , agresat în propriul local

Luni, în timpul unui eveniment privat, care se desfăşura la clubul Keops din Petroşani, patronul complexului, Siminel Iordache, a fost...

Închide