Naţionala României joacă cu Islanda în 8 octombrie

18 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Meciul echipei naţionale de fotbal a României cu Islanda, din semifinalele play-off-ului Campionatului European, programat iniţial la 26 martie şi apoi reprogramat în 4 iunie, dar amânat de fiecare dată ca urmare a pandemiei de coronavirus, se va disputa la 8 octombrie, la Reykjavik, a anunţat, miercuri, UEFA, citată de site-ul oficial al FRF.

„Comitetul Executiv UEFA a confirmat miercuri, 17 iunie, datele de disputare ale jocurilor care vor stabili ultimele patru participante la Campionatul European din vara viitoare. Astfel, partida pe care tricolorii o au programată în semifinala play-off-ului, în Islanda, va avea loc pe 8 octombrie 2020. În cazul unui succes, naţionala noastră va întâlni învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, în deplasare, pe 12 noiembrie 2020“, informează site-ul citat.
În toamnă vor avea loc şi partidele din Liga Naţiunilor. Competiţia va avea programate câte două runde în fiecare din lunile septembrie, octombrie, noiembrie. Practic, selecţionatele implicate în play-off-ul EURO vor disputa câte trei jocuri în octombrie şi posibil noiembrie.
Miza play-off-ului o reprezintă calificarea la Campionatul European amânat pentru vara lui 2021 şi care a fost confirmat că va fi găzduit în continuare de aceleaşi 12 oraşe de pe continent. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Antrenor brazilian la Autobergamo Deva

Preşedintele grupării Autobergamo Deva, Doru Popa, a precizat într-o postare pe o reţea de socializare despre faptul că echipa clubului...

Orăştioara de Sus: apa nu a iertat gospodării, drumuri şi podeţe

Ploile nu par să ţină cont de nimic atunci când cad în cantităţi foarte mari. Deşi era de notorietate ca...

E oficial! Primarii pot pune lacătul pe fermele care poluează olfactiv

Legea mirosurilor, adoptată zilele trecute de Parlament, poate aduce o rezolvare problemei legate de fermele care nu funcţionează conform legii...

Închide