Antrenor brazilian la Autobergamo Deva

Nicolae Gavrea

Preşedintele grupării Autobergamo Deva, Doru Popa, a precizat într-o postare pe o reţea de socializare despre faptul că echipa clubului devean are un nou antrenor.

Cel care va prelua banca tehnică deveană este Emerson jr. Dentinho (foto), care este antrenor, dar şi jucător.
Emerson jr. Dentinho este brazilian şi fost campion cu Benfica, Kairat şi Era Pack. Alături de noul antrenor-jucător a fost semnat şi transferul la echipa deveană a unui alt jucător brazilian. Este vorba de Ricardinho Sobral jr., nimeni altul decât fiul celebrului Ricardo Sobral Cacau.
Aşa cum a promis preşedintele Autobergamo Deva, a fost demarat procesul de alcătuire a unui nou lot de jucători şi staff tehnic pentru sezonul competiţional 2020-2021. Vor fi încheiate înţelegeri contractuale cu o parte din componenţii echipei cu care a fost terminat de către Autobergamo Deva vechiul sezon şi se va duce o campanie de transferuri interne şi internaţionale pentru a se alcătui la Deva o echipă puternică, cu care să fie atacate locurile de pe podiumul de premiere.
De altfel, preşedintele Dorin Popa a făcut şi o menţiune importantă, cu trimitere la componenţii lotului: Clubul Autobergamo NU aşteaptă şi NU se roagă de nimeni, pentru a reprezenta echipa în competiţii. Cei ce vor purta tricoul cu însemnele clubului devean trebuie să îşi dorească acest lucru din suflet şi să fie un motiv de mândrie pentru aceştia!
De menţionat că anul acesta clubul devean a primit din partea Primăriei şi a Consiliului local un sprijin financiar substanţial, sumă asigurată în baza proiectului depus la Legea 350, Autobergamo Deva fiind singura echipă care a evoluat şi va fi prezentă din nou în campionatul din liga naţională.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.