Bucureşti va găzdui patru meciuri din Euro 2020

18 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 iunie 2020, cele 12 oraşe-gazdă ale Campionatului European amânat pentru vara lui 2021 au fost reconfirmate.

Toate cele 12 oraşe-gazdă şi-au reafirmat implicarea în proiectul EURO, astfel că UEFA a anunţat, prin decizia Comitetului Executiv din 17 iunie 2020, aceeaşi formulă de desfăşurare a turneului final.
Stadioanele din Roma, Baku, Sankt Petersburg, Copenhaga, Amsterdam, Bucureşti, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen şi Budapesta vor găzdui partidele de la EURO. Turneul final va debuta la Roma, pe 11 iunie 2021, şi se va încheia la Londra, pe 11 iulie 2021, odată cu disputarea finalei.
„UEFA a luat o decizie importantă prin amânarea EURO 2020, oferind posibilitatea competiţiilor interne să se încheie. Comunitatea fotbalistică a dat dovadă de unitate în această criză. Suntem recunoscători fiecăruia dintre cei care lucrează pentru a putea depăşi cu bine această perioadă. Sunt încântat să văd că fotbalul se reia şi sunt convins că nu va mai dura mult până când ne vom putea reîntâlni cu fanii pe stadion”, a punctat Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Naţionala României joacă cu Islanda în 8 octombrie

Meciul echipei naţionale de fotbal a României cu Islanda, din semifinalele play-off-ului Campionatului European, programat iniţial la 26 martie şi...

Antrenor brazilian la Autobergamo Deva

Preşedintele grupării Autobergamo Deva, Doru Popa, a precizat într-o postare pe o reţea de socializare despre faptul că echipa clubului...

Orăştioara de Sus: apa nu a iertat gospodării, drumuri şi podeţe

Ploile nu par să ţină cont de nimic atunci când cad în cantităţi foarte mari. Deşi era de notorietate ca...

Închide