Monica Iacob Ridzi şi-a cerut autosuspendarea din partid

Adriana Năstase

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, că Monica Iacob-Ridzi (foto) a transmis Biroului Permanent o cerere de autosuspendare din partid. Boc a  menţionat că o formulă statutară va fi consfinţită în 5 martie, dată la care urmează să aibă loc reuniunea Consiliului Naţional de Coordonare (CNC).

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat recent că a decis să propună Consiliului Naţional de Coordonare al PDL ca acei membri PDL care sunt trimişi în judecată prin rechizitoriu al Parchetului să fie suspendaţi din partid până la soluţionarea definitivă în justiţie a situaţiei lor. Actualul Statut al PDL nu conţine prevederi în acest sens.

Nu va demisiona din Parlament
Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a declarat recent că s-ar fi autosuspendat din partid dacă statutul formaţiunii i-ar fi permis. Ea s-a declarat în favoarea propunerii lui Emil Boc referitoare la suspendarea din partid a celor trimişi în judecată, dar a spus că şi-ar dori să aibă şi acum posibilitatea statutară de a se autosuspenda în faza de urmărire penală. Ridzi a precizat că nu va demisiona din Parlament, argumentând că statutul de parlamentar nu împiedică derularea procedurii în Justiţie în cazul său, precum şi că a fost aleasă prin vot uninominal, iar semnalele din partea alegătorilor din colegiul său din Hunedoara sunt că trebuie să-şi continue activitatea.
Plenul Camerei Deputaţilor a respins, în decembrie 2010, cererea DNA de încuviinţare a percheziţiei informatice în cazul Ridzi, precum şi cererea de extindere a cercetării penale.

11 comentarii la „Monica Iacob Ridzi şi-a cerut autosuspendarea din partid

 • 28 februarie 2011 la 11:49
  Permalink

  Cetatenii de rand din Valea Jiului si cred ca din intreaga tara sunt de partea Monicai Iacob Ridzi dandusi seama ca este nevinovata si este tinta mafiei din jurul ministereloe (ea nu a vrut sa cotizeze la mafie).

 • 28 februarie 2011 la 14:10
  Permalink

  Oricum dna Ridzi are sustinerea cetatenilor adevarati care apreciaza tot ce a facut ea pt aceasta Vale. Nu ascultati dna Ridzi de ei ci continuati-va linistita treaba si aduceti noi proiecte pt Petrosani si Vale. Mai ales sa treceti peste problemele de sanatate si veti scapa si de asediul pupincuristilor psd-isti.

 • 28 februarie 2011 la 15:51
  Permalink

  mi-e scarba rau de tot de toti pdl-istii. cat despre cetatenii de rand care inca sustin pdl-ul, mai bine mai abtin …

 • 28 februarie 2011 la 16:06
  Permalink

  Sănătate multă vă dorim din suflet!!!! totuşi nu înţeleg cum a-ţi putut să vă daţi banii dumneavoastră câştigaţi cinstit sau nu ,nu mă interesează,dar să-i faceţi cadou la ,,succesuriiiiiii,, ,vă descalifică din punct de vedere electoral.Mai bine îi dădea-ţi celor săraci ! E trist să baţi drumul la DNA sau ,…de pe lângă…..şi pentru cine…….??????Pentru fam.Băse….?………

 • 28 februarie 2011 la 22:21
  Permalink

  Monica Iacob Ridzi nu a fost la inaltimea functiei in care a pus-o partidul.S-a crezut mereu buricul pamantului si pana la urma a ajuns ce si-a dorit : sa fie in centrul atentiei.Acum este cu varf si indesat.

 • 1 martie 2011 la 5:37
  Permalink

  Monica,ti-ai vazut visu cu ochii:notorietate europeana,buletine de stiri doar ale tale,apari cu numele in rapoartele europene,numele tau monica e pe buzele tuturor romanilor…bolnavooo…

 • 1 martie 2011 la 9:42
  Permalink

  Momirlanii din zona de bastina a d-nei Ridzi,au o vorba pe care dumnaei precis o stie:”‘Jaba dupa ploaie,chepeneag !”.Altfel spus atitudinea dumneaei de acum e tardiva.Cu toata admiratia sau compasiunea pe care o avea pentru Eba la vremea respectiva (stiut fiind ca e singura tiri…nu !, traitoare pe Pamint care are Syda,dar nu se plinge si nici nu cedeaza),trebuia sa „dea pe masa”,ca sa folosesc un jargon,tot ce stia despre sumele deturnate in campania dedicata pupilei.Atunci nu banuia ca comandantul piratilor portocalii,caruia echipajul ii zice,Zeus, de fapt e Cronos cel care-si devora copiii in care vedea un pericol.Acum e tirziu pentru familia Ridzi,ruleta se roteste.Inchei parafrazind o strigatura,tot momirlaneasca,pentru Tibi Iacob Ridzi: „Marinaru’ f**e-l-as,/Nici in casa sa nu-l lasi./Ca f*** muierile,/Si sparge caldarile.”Le doresc sanatate,dar sa-si doreasca si ei sa paraseasca barca,atit cit mai au timp.

 • 1 martie 2011 la 9:42
  Permalink

  Asa se intampla intotdeauna cand ajung dilentantii sa prinda o sinecura data de partid. Nimic nu a recomandat aceasta pedelista sa ocupe functtile pe care le-a detinut. Nu a condus inainte altceva decat poate masina. A ajuns ea sefa peste Bellu. Ii dadea ordine acestui personaj care va ramane vesnic in istoria sportului romanesc. L-a determinat, prin agresiunea si prostiile cu care conducea, sa plece de pe functia pe care a avut-o in minister. Desigur si Basescu si Boc au fost ORBI atunci. Mai bine sustii o delapidatoare de partid decat un profesionist consacrat. Lucrurile astea o sa va manănce pedeleilor.

 • 1 martie 2011 la 12:08
  Permalink

  „soferu”lu Botgros”,Johann,….este trantorul PSD-ist Cojman Valter cel mai mare puturos pe care la avut si il are Valea Jiului.

 • 1 martie 2011 la 18:15
  Permalink

  Daaaa! Hidra cu doua capete.Mi-am dat si numele complet,mai „Valea Jiului”.Mai fa si tu curatenie ca se cam aduna gunoiul prin Valea Jiului.Nu ma cunosti,nu te cunosc si nici nu-mi doresc.

 • 1 martie 2011 la 20:44
  Permalink

  Valea Jiului,pardon Tibi itreab-o pe Monica cine sunt EU!fraiere…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.