Momente de sărbătoare pentru asistaţii social de la Baia de Criş

Magdalena Şerban

Cei ce poartă numele Sfinţilor Împăraţi Constan­tin şi Elena, sărbătoare prăznuită vineri, şi care sunt găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş, au avut parte de multă atenţie din partea conducerii instituţiei, dar şi a colegilor.
„Este un mare Praznic ce aduce bucurie, an de an, aşa că ne-am dorit să-l facem sim­ţit şi la noi. Persoanele internate aici au ser­vit câte un pahar de suc şi s-au îndulcit cu prăjiturele, marcând într-un mod uşor fes­tiv această zi. Le-au fost transmise gân­duri bune şi cuvinte frumoase Elenei Betea, Ele­nei Ghiordeac, Elenei Jurca, lui Con­stan­tin Dascălu şi lui Constantin Nicolae Giulai, săr­bă­toriţi cu numele. Totodată, avem şi doi be­ne­ficiari care vor marca ziua de naştere în luna mai, aşa că o să-i sărbătorim şi pe ei, cu mare drag. Ei sunt Salvina Grohotean şi Maria Jivan. Să ne trăiască cu toţii, să fie să­nătoşi, iar Dumnezeu să-i ocrotească cu puterea Lui Divină.
Pe de altă parte, tot vineri am pregătit şi o excursie la Mănăstirea Crişan, la care au par­ti­cipat cei deplasabili, bineînţeles, în­so­ţiţi de personal calificat şi cu mască de pro­tec­ţie pur­tată obligatoriu, pentru a preîn­tâm­pina po­si­bilele contacte cu cei infectaţi cu SARS-COV2. La mare ceas creştin, au putut să-şi înalţe rugăciunile către cer, de la lăcaşul sfânt“, a spus Diana Bulz, managerul UAMS Baia de Criş. Cât priveşte capacitatea de internare a instituţiei, este uti­lizată la nivel maxim la ora actuală, exis­tând şi dosare în aşteptare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.