FlashPolitica si administratie

Moloţ şi Muntean au ajuns, din nou, locotenent şi sublocotenent

Printre cele peste 800 de persoane pentru care Ministerul Apărării Naţionale a dispus revocarea ordinelor de acordare a gradelor sau avansarea în grad, se numără şi Mircea Ioan Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, dar şi fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean. Ambii au fost avansaţi în rezervă, în cursul anului trecut.
Potrivit comunicatului de presă emis de MapN, s-a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor în rezervă pentru cazurile din anii 2011 şi 2012, în care nu au fost îndeplinite condiţiile prevăzute de lege. Astfel, la nivel naţional, este vorba despre 316 persoane care au fost înaintate în grad în anul 2011 şi de 77 – în 2012, dar şi de 426 de persoane cărora li s-au acordat grade în rezervă în anul 2011, şi de alte 16 – în 2012.
Pe lista avansărilor în grad, efectuate nu tocmai legal, anul trecut, pot fi găsiţi şi Mircea Ioan Moloţ, care a fusese înaintat de la gradul de locotenent, la gradul de colonel, dar şi Mircia Muntean, care primise acelaşi grad, având, anterior, gradul de sublocotenent. Pentru amândoi, ordinul de avansare în rezervă a fost revocat. (C. Ghenea)

3 comentarii la „Moloţ şi Muntean au ajuns, din nou, locotenent şi sublocotenent

  • stirea e si buna, si mai corecta decat in ZHD, unde se pomeneste doar de Mircia, nu si de seful lor Molotache – Securistul

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.