Moloţ cere bani mai mulţi pentru turism

6 februarie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că autorităţile judeţene trebuie să înceapă o campanie de promovare a judeţului şi a cerut să aloce bani mai mulţi Asociaţiei de Dezvoltare Economică Hunedoara pentru acest lucru.

”Am anunţat încă din 2004 că proiectul meu pentru judeţul Hunedoara este turismul, regele serviciilor. Pentru a dezvolta turismul trebuie să dezvolţi infrastructura rutieră, de apă. Până acum s-au construit cabane, pensiuni, dar acum avem nevoie de promovare şi publicitate. Maramureşul tocmai din acest motiv s-a făcut cunoscut, datorită promovării. De aceea, am solicitat, public, Consiliului Judeţean, să-şi îndrepte atenţia şi să promoveze turismul în judeţ. Trebuie neapărat promovare în media locală şi naţională, pentru că avem ce arăta”, a afirmat fostul preşedinte al CJ Hunedoara. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Domnul Molot cand a fost presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara nu a asfaltat drumul judetean din Parang !

  2. costi spune:

    Bai nenorocitule din 2004 pina in 2014 ce ai facut, nu vezi ca esti penibil cu asemenea declarati,nu ai facut nimic hotule ai tupeu ai furat acest judet cit ai putut,la puscarie este locul tau.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şapte milioane de euro pentru anveloparea blocurilor la Hunedoara

Un număr de 14 blocuri turn din municipiul Hunedoara vor beneficia de fonduri europene pentru anveloparea termică, a anunţat Dan...

Sistem de monitorizare prin GPS a maşinilor operatorului Brai Cata

Ieri, managerul general al societăţii Brai Cata, Bogdan Constantinescu (medalion), a susţinut o conferinţă de presă, la Deva, pentru a...

Râu de Mori: între ajutoare de încălzire şi sprijin pentru asistaţii social

Cu 88 de dosare sociale active, conducerea comunei Râu de Mori nu are viaţă uşoară. Pe lângă ajutoarele date de...

Închide