Şapte milioane de euro pentru anveloparea blocurilor la Hunedoara

6 februarie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Un număr de 14 blocuri turn din municipiul Hunedoara vor beneficia de fonduri europene pentru anveloparea termică, a anunţat Dan Bobouţanu (foto), primarul municipiului. Este vorba de două proiecte, care se află în stadiul de precontractare şi vor fi finanţate din banii UE.

Totalul sumei este de aproape şapte milioane de euro. Fondurile europene reprezintă 60 la sută din suma totală, 15 la sută este contribuţia Asociaţiei de proprietari şi 15 la sută va fi asigurată de către Primăria Hunedoara. ”Îmi pare rău că nu au depus proiecte pentru anveloparea blocurilor mai multe asociaţii de proprietari. Asta, deşi am făcut nenumărate şedinţe de informare şi am distribuit în cutiile poştale peste 10.000 de flyere, tot pentru informarea cetăţenilor. Primăria dă banii, iar apoi vom recupera sumele de la asociaţiile de proprietari, în 10 ani”, a declarat primarul municipiului Hunedoara. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Braia Simona spune:

  Am întrebat de nenumarate ori,dar niciodată n-am primit raspuns….
  Oare str.TRAIAN VUIA când va intra în renovare,asfaltate,etc????….si cadourile refuză să mai între pe această str.,este înfiorătoare, grop8 peste gropi….mașinile își rup toate…accesoriile,ce sa zic,totul este orrorrrrrr!!!!
  Ce trebuie să facem să intrăm și noi în rândul lumii???
  Măi sunt încă multe de zis,dar mă opresc fiindcă cei care trebui eu zic ca au văzut și știu….

 2. Elena spune:

  Dar strIon Slavici George Coșbuc Făgetului și alte străzi din zona care nu au fost niciodată asfaltate? Mai mare rușinea.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sistem de monitorizare prin GPS a maşinilor operatorului Brai Cata

Ieri, managerul general al societăţii Brai Cata, Bogdan Constantinescu (medalion), a susţinut o conferinţă de presă, la Deva, pentru a...

Râu de Mori: între ajutoare de încălzire şi sprijin pentru asistaţii social

Cu 88 de dosare sociale active, conducerea comunei Râu de Mori nu are viaţă uşoară. Pe lângă ajutoarele date de...

Un milion de lei pentru cetăţile dacice

Iniţiativa aparţine aleşilor Comisiei permanente comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO. Parlamentarii comisiei vor depune amendamente...

Închide