Modificări în topul sportivilor anului 2010

13 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Ierarhia la discipline neolimpice s-a schimbat semnificativ, după ce specialiştii Direcţiei pentru Sport şi Tineret Hunedoara au recalculat punctajele sportivilor, în baza validărilor primite de la Autoritatea Naţională.

Noi informaţii, alt clasament
Reprezentanţii Direcţiei pentru Sport şi Tineret (DST) Hunedoara au anunţat, ieri, modificarea clasamentului celor mai buni sportivi hunedoreni ai anului 2010 la discipline neolimpice. Cei de la DST au recalculat punctajele laureaţilor, întrucât Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, care validează rezultatele sportivilor români, a făcut o nouă actualizare a medaliaţilor la competiţiile internaţionale din anul 2010. „Modificarea s-a realizat  în baza principiului la care ne-am angajat şi anume, ca nici un sportiv cu titlu mondial sau european să nu rămână în afara clasamentului”, a spus Marius Simina, inspector la DST Hunedoara. Ierarhia la discipline neolimpice a rămas neschimbată, gimnasta Amelia Racea fiind sportiva hunedoreană a anului 2010.

CS Ryu Do Deva, marele câştigător
În urma recalculărilor, s-a produs intrarea în clasament a trei noi sportivi, respectiv Horiana Sevastian (pe locul 6) şi Sergiu Olariu (pe locul 3), ambii karatişti juniori la CS Ryu Do Deva şi Andreea Simo (locul 6), tot practicantă de arte marţiale, legitimată la CS Budo Kurai Samurai Hunedoara.
În plus, alţi trei sportivi, toţi karatişti de la CS Ryu Do Deva, au avansat în clasament, în urma validării unor noi medalii de către ANST. Florin Mureşan (foto, în dreapta), deţinător a trei medalii mondiale de aur şi a şase titluri de campion european, a urcat de pe locul şase pe poziţia a doua, Ovidiu Crişan a urcat de pe locul opt pe trei, iar Anca Golgoţiu a săltat de pe locul opt pe patru.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Aimi si-a gãsit calea spre succes

Cântă de la 16 ani, vârstă la care practic, şi-a început cariera muzicală. Astăzi, la 24 de ani, este vedetă...

Au furat şina şi au paralizat traficul feroviar

Până şi şina de cale ferată le face mai nou cu ochiul hoţilor de fier vechi, care nu ţin cont...

Cumpărături pe… gratis

O femeie din Haţeg s-a gândit să economisească nişte bani în timp ce face cumpărături şi a găsit soluţia. A...

Închide