Mistreţ îndrăgostit lulea

23 septembrie 2009 | 8 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

03 mistret

Dan Terteci

Întâmplare incredibilă într-un sat hunedorean! Toţi sătenii au venit să urmărească o poveste inedită de iubire. El, precum Romeo, şi-a aşteptat ore în şir iubita închisă la etaj. El, fioros şi puternic, ea, rozalie şi îmbujorată. Oamenii, înarmaţi cu furci şi coase, i-au despărţit, şi acum, ea, de suferinţă, refuză până şi să mănânce. Ar fi o telenovelă reuşită, dacă protagoniştii nu ar fi… un mistreţ şi o scroafă.
Aştepta sub cocină
Toată povestea a început ieri dimineaţă, într-o gospodărie din satul Cârjiţi, la 10 km de Deva. Stăpâna „Julietei“ a auzit câinii bătând de cu noaptea, dar nu i-a luat în seamă. După ora 7, cu o farfurie de grâu în mână, s-a îndreptat către cocină. Când a ajuns la aproape doi metri, s-a îngrozit de ce a văzut. „Mă duceam către coteţ şi am auzit mistreţul, când m-am apropiat, s-a ridicat pe picioarele din faţă. M-am speriat, era mare şi urât”, spune Otilia Susan, stăpâna scroafei. Şocată, ţăranca s-a dus glonţ în casă şi şi-a trezit copilul. Acesta a crezut că este o glumă. Ajuns în curte însă, a văzut mistreţul aşteptând sub cocina scroafei.

Sătenii s-au  strâns ca la urs
Cum în sat veştile circulă precum gândul, oamenii s-au adunat la mistreţ ca la… urs. Au venit cu mic cu mare şi cu camerele de filmat, să vadă minunea. Iniţial, oamenii au crezut că mistreţul e rănit. După ce sălbăticiunea a fugit, şi-au dat seama că, de fapt, era îndrăgostit lulea de scroafa care este în călduri. Cum dragostea este oarbă, nici gardurile, nici câinii oamenilor nu i-au stat piedică. Mistreţul îndrăgostit şi-a părăsit iubita, doar când a simţit apropierea vânătorilor. Oamenii sunt convinşi însă, că sălbăticiunea, orbită de dragoste, se va întoarce, doar, doar, va îndupleca purcica să coboare şi să fugă împreună.

Loading...

Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nico spune:

  Ce stire penibila.

 2. cristina spune:

  o dragoste…aproape imposibila!dar,realizabila!

 3. cristina spune:

  …cand va dispare raceala aparenta a partenerei!

 4. cristina spune:

  ..poate,ca si ea ar trebui incurajata putin!

 5. cristina spune:

  ..poate ca si ea este foarte emotionata!paralizata de emotie!

 6. cristina spune:

  …asa ca asteapta cu infrigurare urmatoarea intilnire!

 7. cristina spune:

  partenerul ar trebui sa mediteze intr-o noapte cu luna si cer instelat,daca o doreste cu adevarat!trebuie sa ajunga putin mai aproape!

 8. cristina spune:

  meditatie intensa,si-n somn!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spectacol la înălţime

Peste 165 de jucători din mai mult de 50 de echipe şi-au declarat dragostea pentru baschet şi au făcut show...

Diversiunea „prostituţie şi droguri”

Ieri, de la Palatul Cotroceni a fost lansată o nouă bombă, care a provoacat mintenaş discuţii pro şi contra în...

Hoţi de motorină, prinşi în flagrant

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Deva au reuşit prinderea în flagrant a doi suspecţi, care sustrăgeau motorină din rezervorul unui...

Închide