Gura lumii

23 septembrie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii
gura lumiiVorbeşte lumea că un fost şef pe la departamentul de achiziţii de la o primărie de  mare municipiu, curtează intens pe un alt edil şef, după ce l-a înţepat deja pe unul şi a făcut-o lată pe la instituţia cu pricina, lăsându-i nişte găuri în buget mari, cât roata carului. Vorbesc gurile rele că omul nostru dă târcoale tot mai des pe la primăria reşedinţă de judeţ, vrând să se bage sub pielea edilului şef. Numai că, acţiunile sale nu sunt încununate de succes, motiv pentru care fostul şef de departament este tot nervos sau plouat. Dar, după boacănele făcute pe la cealaltă primărie, dar şi pe la alte firme din judeţ, omului nostru i s-a dus buhul că-i pus numai pe matrapazlâcuri şi că-şi bagă şefii în necazuri. Aşa că nu este de mirare că are parte doar de refuzuri. Deşi gurile rele susţin că omul are tupeu mare şi, de regulă, nu se lasă cu una cu două, până nu obţine ce vrea, se pare că de data asta nu va mai avea succes.
 
Vorbeşte lumea că un primar al unui municipiu mai mic, dintr-o zonă cu mulţi mineri, a demarat o lucrare la firma sa privată, dar a uitat să angajeze oameni cu carte de muncă, preferând să ridice clădirea cu personal plătit la negru. Însă, se pare că edilul de care vorbim a cam încurcat-o, deoarece, spun oamenii prin oraş, unul dintre muncitorii care au lucrat la clădirea acestuia a căzut de pe schelă, iar a doua zi a decedat. Inspectorii de muncă anchetează acum cazul, iar gurile rele susţin că edilul cu pricina este cam morcovit, gândindu-se că s-ar putea să o cam încurce. Alţi cârcotaşi susţin însă, că la pilele pe care le are omul, mai mult ca sigur că va scăpa basma curată. Că doar trăim în România, unde este posibil orice.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mihai spune:

    Ce buni sunteti voi astia de la Mesagerul si ce nestiutori va dati ……. De parca n-ati sti ca Tiplea este omul lui Mircia , pe care in semn de prietenie i l-a bagat pe git lui Hada a doua zi dupa ce acesta a ajuns primar . Impreuna au facut toate afacerile de jaf din banii publici la Primaria Hunedoara .Asa ca lasati-ne cu abureli deastea: au lucrat impreuna Tiplea , Mircia si Hada la jefuirea banului public , doar la asta se pricep cel mai bine ….

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Mistreţ îndrăgostit lulea

Întâmplare incredibilă într-un sat hunedorean! Toţi sătenii au venit să urmărească o poveste inedită de iubire. El, precum Romeo, şi-a...

Spectacol la înălţime

Peste 165 de jucători din mai mult de 50 de echipe şi-au declarat dragostea pentru baschet şi au făcut show...

Diversiunea „prostituţie şi droguri”

Ieri, de la Palatul Cotroceni a fost lansată o nouă bombă, care a provoacat mintenaş discuţii pro şi contra în...

Închide