Mirel Rădoi nu se gândeşte la demisie

15 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Chiar dacă echipa naţională a României a pierdut partida disputată în Liga Naţiunilor ,miercuri la Ploieşti cu Austria, scor 0-1, se­lec­ţionerul Mirel Rădoi a declarat în con­ferinţa de presă că deocamdată nu s-a gân­dit la demisie, dar în luna noiembrie, dacă nu va exista un progres, atunci ar fi bine să vină altcineva în locul său.
Rădoi a spus: ” Aşteptăm şi celelalte două par­tide şi în noiembrie putem să ne punem la masă, să discutăm, să vedem care sunt gân­du­rile conducerii federaţiei. Vedem şi care sunt gândurile mele, dacă există vreun pr­o­gres, dacă putem continua sau nu, pen­tru că nu vreau să stau pe acest scaun doar pentru a mă numi selecţionerul României. Eu mă gân­desc că atunci când am semnat, multă lume spunea de ce nu am semnat un con­tract pe 4 ani. Acum, după 3 meciuri mi se ce­rea demisia. E clar că în momentul de faţă nu cred că eu sunt cel care e incoerent. Prin­ci­pa­lul reproş pe care mi-l aduc e că nu am reuşit să ne calificăm mai departe la baraj şi nu am reuşit să adunăm puncte în Liga Naţiunilor”.
Tehnicianul a afirmat că este dezamăgit la fel ca toată lumea de aceste trei în­frân­geri consecutive. “Poate exista omogenitate la echipa naţională când noi avem două antrenamente în care să pregătim 3 meciuri? La tineret aveam minimum 4-5 zile pentru a pregăti un meci. Dar asta nu o spun ca o scuză, ci doar ca să se înţeleagă. Este o dezamăgire pentru toată lumea că am pierdut 3 meciuri consecutive. Nimeni nu şi-a dorit să fie în situaţia asta”, a men­ţionat el.
Prima reprezentativă va juca ultimele me­ciuri din Liga Naţiunilor luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, şi pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Edilul şef Florin Oancea a pornit procesul de reorganizare la Primăria Deva. Au fost desfiinţate 168 de posturi din aparatul birocratic al municipalităţii!

În şedinţa de ieri, joi, a Consiliului Local al Municipiului Deva s-a aprobat în unanimitate hotărârea privind reorganizarea Apa­ratului de...

Futsal. Autobergamo Deva a pierdut în finala Cupei României

Sala Sporturilor „Zsolt Erőss” din Mier­curea Ciuc a fost gazda ediţiei din acest an a finalei Cupei României la futsal....

Fotbal Liga a IV-a. Etapă interesantă pentru polii clasamentului

Duminică este programată ultima etapă din cele cinci programate în prima parte a campionatului organizat de către AJF Hunedoara. Se...

Închide