Edilul şef Florin Oancea a pornit procesul de reorganizare la Primăria Deva. Au fost desfiinţate 168 de posturi din aparatul birocratic al municipalităţii!

În şedinţa de ieri, joi, a Consiliului Local al Municipiului Deva s-a aprobat în unanimitate hotărârea privind reorganizarea Apa­ratului de specialitate al Pri­marului Municipiului Deva şi a instituţiilor publice din sub­ordinea Con­siliului Local.
Proiectul de hotărâre a fost iniţiat de Florin Oancea (foto), pri­marul muni­ci­piului, care a ţinut să le mulţumească tu­tu­ror consi­lierilor locali în func­ţie, care au votat în unanimitate această iniţiativă a sa.
Potrivit comunicatului transmis de primărie, în urma reorganizării s-au desfiinţat 168 de posturi reprezentând funcţii publice de conducere, de execuţie şi funcţii con­tractuale şi s-a realizat o economie la bugetul local de aproape 1.000.000 lei în fiecare lună.
„Scopul principal al acestei re­organizări este însă cel de a efi­cientiza activitatea func­ţionarilor Primăriei în relaţia cu cetăţenii mu­nicipiului Deva. În mandatul meu de primar am constatat că mulţi deveni sunt nemul­ţu­miţi de modul în care unii dintre angajaţii Primăriei îşi îndeplinesc obligaţiile de serviciu în relaţia cu publicul. În consecinţă, toţi func­ţionarii primăriei vor fi testaţi profe­sional. Vă garantez că profesioniştii care vor rămâne în urma testării, vor fi cu adevărat în slujba dum­neavoastră”, a precizat Florin Oancea, pri­marul municipiului reşedinţă de judeţ. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare