Edilul şef Florin Oancea a pornit procesul de reorganizare la Primăria Deva. Au fost desfiinţate 168 de posturi din aparatul birocratic al municipalităţii!

15 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

În şedinţa de ieri, joi, a Consiliului Local al Municipiului Deva s-a aprobat în unanimitate hotărârea privind reorganizarea Apa­ratului de specialitate al Pri­marului Municipiului Deva şi a instituţiilor publice din sub­ordinea Con­siliului Local.
Proiectul de hotărâre a fost iniţiat de Florin Oancea (foto), pri­marul muni­ci­piului, care a ţinut să le mulţumească tu­tu­ror consi­lierilor locali în func­ţie, care au votat în unanimitate această iniţiativă a sa.
Potrivit comunicatului transmis de primărie, în urma reorganizării s-au desfiinţat 168 de posturi reprezentând funcţii publice de conducere, de execuţie şi funcţii con­tractuale şi s-a realizat o economie la bugetul local de aproape 1.000.000 lei în fiecare lună.
„Scopul principal al acestei re­organizări este însă cel de a efi­cientiza activitatea func­ţionarilor Primăriei în relaţia cu cetăţenii mu­nicipiului Deva. În mandatul meu de primar am constatat că mulţi deveni sunt nemul­ţu­miţi de modul în care unii dintre angajaţii Primăriei îşi îndeplinesc obligaţiile de serviciu în relaţia cu publicul. În consecinţă, toţi func­ţionarii primăriei vor fi testaţi profe­sional. Vă garantez că profesioniştii care vor rămâne în urma testării, vor fi cu adevărat în slujba dum­neavoastră”, a precizat Florin Oancea, pri­marul municipiului reşedinţă de judeţ. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Futsal. Autobergamo Deva a pierdut în finala Cupei României

Sala Sporturilor „Zsolt Erőss” din Mier­curea Ciuc a fost gazda ediţiei din acest an a finalei Cupei României la futsal....

Fotbal Liga a IV-a. Etapă interesantă pentru polii clasamentului

Duminică este programată ultima etapă din cele cinci programate în prima parte a campionatului organizat de către AJF Hunedoara. Se...

Judo. La Poiana Braşov, întreceri naţionale organizate pentru cadeţi

Federaţia Română de Judo organizează la acest final de săptămână întrecerile Campionatul National individual, masculin şi feminin pentru sportivi până...

Închide