Futsal. Autobergamo Deva a pierdut în finala Cupei României

Sala Sporturilor „Zsolt Erőss” din Mier­curea Ciuc a fost gazda ediţiei din acest an a finalei Cupei României la futsal. S-au în­tâlnit, după victoriile înregistrate în semi­fi­nale, FK Odorheiu Secuiesc şi Autobergamo Deva, care au evoluat cu trofeul pe masă.
FK Odorheiu Secuiesc (antrenor Jakab Zoltan) s-a calificat în finala competiţiei după ce a învins deţinătoarei trofeului FC Du­nărea Călăraşi,cu scorul de 10-5 .
În cea de a doua semifinală au evoluat mare favorită, echipa gazdă a turneului, Im­perial WET Miercurea Ciuc şi Autobergamo Deva, devenii cu probleme de lot, deoarece încă înainte de startului noului sezon al Ligii I, patru jucători au fost depistaţi pozitiv la testul de COVID-19.
Autobergamo Deva, condusă de antre­no­rul-jucător Mimi Stoica şi cu veteranul Vlad Iancu (42 de ani) în teren a dominat în per­manenţă jocul şi surprinzător, în condiţiile menţionate mai sus, a câştigat cu 4-3, dar l-a pierdut pentru finală pe liderul formaţiei, Cristian Obadă,eliminat pentru cumul de car­tonaşe galbene.
Marea finală s-a desfăşurat însă într-un singur sens, cei de la Odorheiul Secuiesc do­mi­nând întâlnirea şi pe fondul oboselii acu­mu­late de jucătorii deveni în cele cinci par­tide disputate în nicio săptămână la tur­neul organizat de FRF. Scorul final 10-5 (la pauză 4-0) aduce Cupa României în vitrina celor de la FK Odorheiu Secuiesc, iar pentru echipa Autobergamo un binemeritat loc se­cund.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare