Mircea Moloţ: Termocentrala Mintia trebuie ruptă de CEH

21 martie 2019 | 5 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ, a făcut o nouă ”cucerire” politică. Este vorba de consilierul local din comuna Băiţa, Radu Florin, care până recent era independent.

Trei independenţi, toţi la ALDE
”În judeţul Hunedoara au fost trei consilieri locali independenţi la alegerile din 2016, unul la Lupeni, altul la Petroşani şi Radu Florin, de la Băiţa. Toţi trei au făcut adeziuni la ALDE. Îmi pun mari speranţe în Radu Florin. El a obţinut în 2016, peste 175 de voturi. Avem una dintre cele mai puternice organizaţii ALDE în comuna Băiţa şi cred că va face o figură frumoasă, ca şi candidat de primar al acestei comune. Să câştigăm şi preşedinţia Consiliului Judeţean şi totul va fi bine”, a declarat preşedintele ALDE Hunedoara.
Moloţ a mai declarat ieri în conferinţa de presă că este nevoie să fie rupt Complexul Energetic Hunedoara, în sensul separării Termocentralei Mintia de minele care au mai rămas şi de Termocentrala Paroşeni. ”I-am prevăzut un viitor sumbru Complexului Energetic Hunedoara de când s-a înfiinţat. Dacă nu se vor trezi cei care decid acest lucru, să rupă Termocentrala Mintia de restul din Valea Jiului, nu va fi bine. Nu e vorba de vreo duşmănie. Cele două mine de abia deservesc Termocentrala Paroşeni. Trebuie construit un grup pe gaz la Mintia, pentru că termocentrala este importantă nu numai pentru Deva, pentru judeţ, ci pentru vestul României. Dacă aş putea, aş acţiona în a face acest lucru (n.r.-separarea Termocentralei Mintia), indiferent dacă voi pierde voturi, acum, ca partid politic. Dar pe viitor se va dovedi că am dreptate”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene ALDE Hunedoara.

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Marcel spune:

  Sa mori tu ba Moloz. Excroc ordinar ce ești. Vezi ca te cauta moartea pe-acasă. Martalogule.

 2. Valea Jiului spune:

  Domnul Molot cand a fost presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara nu a asfaltat drumul judetean din Parang ! Valea Jiului nu uita !

 3. Victor spune:

  Mortaciune ce ești! Ce mai vrei? Ai facut praf tot ce a fost in județ si acuma te dai lovit! Să ti fie rușine! Marș acasă la culcare și unde îți este locul! Ști tu unde ” LA PARNAIE “

 4. grig spune:

  Acest excroc vrea inchiderea minelor din vale ca sa poata Chitoiu secretarul general ALDE sa aduca carbune din Indonezia la Mintia cum a mai adus,acest Molot pina moare tot de excrocheri se va ocupa , La puscarie cu el.

 5. minerul spune:

  Dragi mineri de ce nu luati pozitie la declaratile acestui HOT,cit a fost presedinte de consiliul judetean nu a facut nimic pentru Valea jiukui si mineri.Acest individ a facut numai pentru el si familia lui a furat tot ce sa putut,aceasta canalie terenuri in judetul hunedoara mii de hectare numai de la APIA ia in fiecare an in jur de 3 milioane de euro de unde din jaful facut cit a fost presedinte la CJ.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Drumul către Sarmizegetusa Regia va fi redeschis în câteva zile

Ieri, au început în forţă lucrările de consolidare a DJ 705A, în zona Valea Albă, sector închis temporar traficului rutier....

Iuliu Winkler a primit Medalia de Aur a Societăţii pentru Încurajarea Progresului, din Paris

Deputatului european Iuliu Winkler (foto stânga) i-a fost decernată, miercuri seara, Medalia de Aur a Societăţii pentru Încurajarea Progresului -...

Bulina neagră, 22.03.2019

Daniel Minea, tânăr din Aninoasa, Valea Jiului Pentru că, aflat acum după gratii, fiind condamnat sub acuzaţia că a încercat...

Închide