Gheorghe Falcă şi-a început campania pentru Parlamentul European la Deva

Sorina Popa

Campania electorală pentru Parlamentul European a început! Nu oficial, dar politicienii au pornit prin ţară să câştige voturi pentru alegerile din 26 mai 2019.

Ieri, la Deva a fost prezent primarul Aradului, Gheorghe Falcă, locul 8 pe lista PNL pentru Parlamentul European. El a susţinut o conferinţă de presă, împreună cu liderul judeţean al liberalilor hunedoreni, deputatul Lucian Heiuş, cu primarul Devei, Florin Oancea, şi senatoarea PNL Carmen Hărău.

”Lista PNL, cea mai valoroasă”
”Cu mândrie, vă spunem că vor fi europarlamentari PNL şi trei hunedoreni, Gheorghe Falcă, Siegfried Mureşan şi Dan Motreanu. Pornim în această campanie pentru a câştiga 10 posturi de europarlamentar, din cele 33 destinate României. Nu va fi uşor, dar este o ţintă care poate fi atinsă prin munca noastră, a liberalilor. Aceste alegeri sunt foarte importante, pentru că tot ce se va întâmpla în aceşti ani în Europa este în strânsă legătură cu România. Pe lista PNL sunt oameni cu mare experienţă, care ştiu ce înseamnă fonduri europene, administraţie. Vă spun fără reţinere, lista PNL este cea mai valoroasă. De principalul nostru concurent, PSD, nu avem ce vorbi. Mai sunt câteva zile şi PSD încă nu şi-a stabilit candidaţii pentru PE”, a declarat deputatul Lucian Heiuş, ieri în conferinţa de presă.
”Gheorghe Falcă merita un loc eligibil pe lista PNL pentru europarlamentare. Sunt sigur că el va ajunge în Parlamentul European. Sunt convins că toţi candidaţii noştri vor face performanţă acolo”, a spus Florin Oancea, primarul Devei.
Senatorul PNL Carmen Hărău a declarat că ”România are nevoie de un semnal că există o masă compactă care nu este pesedistă. Dacă de data asta, nu se va primi un semnal clar că românii nu agreează ce face PSD, nu va fi bine”.

”Viitorul guvern, în jurul PNL”
Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi-a prezentat, în conferinţa de la Deva, toată viaţa lui de la grădiniţa făcută la Crişcior, facultăţile urmate, dar şi cum a intrat în politică, ajungând preşedinte de CJ Arad, iar apoi primar. Falcă deţine această funcţie, de primar al Aradului, de 15 ani.
Gheorghe Falcă susţine că ”de astăzi se pleacă la o bătălie pentru formarea guvernului din 2020. Guvernul va fi generat de voturile cetăţenilor, iar premierul va fi generat de preşedintele României. Viitorul executiv va fi în jurul PNL. Şi, deşi pare o laudă, pentru mine înseamnă o mare responsabilitate. PNL trebuie să se prezinte cu o nouă gândire guvernamentală. Responsabilitatea noastră este să arătăm că putem guverna prin schimbări profunde şi să ne asumăm riscul că unii vor fi supăraţi din acest motiv”.

One thought on “Gheorghe Falcă şi-a început campania pentru Parlamentul European la Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.