Mircea Geoană a ales Deva pentru lansarea programului politic al PSRO

Geoana    Partidul Social Românesc (PSRO), condus de Mircea Geoană, va avea prima Conferință regională la Deva, sâmbătă, 21 noiembrie. Ocazie cu care va fi lansat Programul Național de Creare de Locuri de Muncă și proiectul partidului pentru județul Hunedoara.   

”Lansarea Programului Național de Creare de Locuri de Muncă al PSRO reprezintă primul pas pe care formațiunea politică îl face pentru ca această „prioritate 0” a României să devină realitate. PSRO consideră că principala preocupare a întregii societăți trebuie să fie constituirea și implementarea unui climat care să asigure crearea de noi locuri de muncă”, se arată într-un comunicat al partidului.

La eveniment va fi prezent Mircea Geoană și alți membri din conducerea națională a partidului, membri ai organizațiilor județene din Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, Caraș-Severin și Timiș, precum și reprezentați ai societății civile, academice și de business. Manifestarea va începe la ora 12.00 în incinta complexului comercial Deva Mall de pe Bulevarudl Iuliu Maniu. (Natalia Bumbac)

 

2 comentarii la „Mircea Geoană a ales Deva pentru lansarea programului politic al PSRO

  • 21 noiembrie 2015 la 14:18
    Permalink

    Intentia domnului Geoana lider PSRO este superba. Doua nedumeriri am. Prima. De ce nu a propus domnul Geoana acest program cand era presdinte al PSD si acest partid se afla la guvernare ? A doua. Cum poate un partid sa implementeze un astfel de proiect ? Guvernul, daca ei vor fi vreodata la guvernare, propune cadrul legislativ aprobat de parlament si asigura respectarea legislatiei in acest sens. Locurile de munca le creaza firmele particulare in primul rand pe baza cadrului legislativ existent.

  • 22 noiembrie 2015 la 2:06
    Permalink

    Sa o ***** pe mata geoana,si pe masa lu munteanu,hoți ce sunteți …asa corupt ,cu dosar penal,si u i-l susții ca si primar???****** ***** in gura de hoți

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.