Eveniment

Ucigaşul din lanul cu porumb cere din nou revizuirea dosarului

03-david-andronic-criminal-castau-19Natalia Bumbac

David Andronic, cunoscut ca ucigaşul din lanul cu porumb, a depus din nou cerere de revizuire a dosarului în care a fost condamnat la 27 de ani de închisoare.

Ieri, la Tribunalul Hunedoara, cererea a avut un prim termen, fiind stabilită o altă dată pentru 25 noiembrie la care se va relua judecata. Din datele de pe portalul Tribunalului Hunedoara, este a cincea solicitare de revizuire a dosarului pe care bărbatul a adresat-o instanţei în decurs de un an de zile, patru dintre ele fiind înregistrate în acest an. Până acum, David Andronic nu a reuşit să demonstreze că au apărut elemente noi în dosar, condiţie obligatorie pentru a i se aproba cererea de revizuire, acestea fiindu-i respinse.
Reamintim că în 19 august 2013, David Andronic a ucis cu sânge rece o femeie din satul Căstău, comuna Beriu. Mamă a patru copii, Danciu Eugenia, de 57 de ani, a plecat pe seară să culeagă iarbă pentru animale, însă puţin mai târziu, femeia a fost găsită moartă de către soţul său. Victima zăcea dezbrăcată sub o grămadă de frunze şi iarbă, cu gâtul şi urechile tăiate. În afară de faptul că aceasta a fost violată şi omorâtă, ucigaşul i-a tăiat lobii urechilor, pentru a-i fura cerceii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura