Minoră fugită de acasă

12 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O adolescentă de 15 ani, Alexandra-Patricia-Otilia Cazacu (foto), a plecat de acasă şi nu se mai ştie nimic de ea din data de 8 iunie a.c.
Mătuşa fetei a alertat Poliţia Petroşani. Aceasta le-a spus poliţiştilor că adolescenta locuia la bunica sa, în Petroşani, de circa şapte luni şi a mai plecat de acasă şi cu alte ocazii, însă, de fiecare dată a revenit, după circa două-trei săptămâni.
Oamenii legii spun că minora are o înălţime de 1,60 – 1,65 m, constituţie slabă, ochi albaştri, păr lung vopsit negru. Ca şi semne particulare, prezintă multiple cicatrici pe braţe, picioare şi în zona gâtului. „La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb, hanorac negru şi încălţăminte tip sport de culoare neagră şi nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani.
În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale”, a informat IPJ Hunedoara.
Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Donaţie marca Draxlmaier pentru spitalul din Hunedoara

Ieri, Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a primit din partea companiei Draxlmaier, sub formă de donaţie, aparatură medicală...

Tânără nevinovată rănită grav de un şofer inconştient

O fată care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovită şi rănită grav de autoturismul condus de un...

Continuă cadastrarea gratuită la Toteşti

În timp ce unii primari bat pasul pe loc, la Toteşti s-a ajuns aproape de finalul celei de-a treia etape...

Închide