Tatăl condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fetiţa a făcut apel

12 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Tatăl incestuos din satul Tisa, comuna Burjuc, Dorin Beluş, care a fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, după ce şi-a abuzat în mod repetat fiica de 10 ani, a făcut apel.
Judecătoria Deva l-a condamnat la pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală (cel puţin două acte materiale). Totodată, instanţa de fond i-a interzis, printre alte drepturi, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei, şi dreptul de a fi tutore sau curator. Tatăl abuzator nu are voie să mai comunice cu fiica sa minoră, cu sora ei ori cu mama acestora. Individul trebuie să plătească şi 10.000 de lei, cu titlu de daune morale.
Sentinţa nu a fost una definitivă, astfel că individul a atacat-o cu apel. Dosarul său va ajunge pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, iar soluţia pronunţată de completul de apel va fi definitivă. Dorin Gheorghe Beluş, de 46 de ani, din comuna Burjuc, a fost dat în vileag de copilă abia după ce mama acesteia s-a întors acasă de la muncă din Germania. Minora ar fi fost atinsă în zonele intime de către bărbat, ca mai apoi acesta să se masturbeze. Anchetatorii mai spun că urmărea ca în cazul în care era prins să poată nega că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minoră fugită de acasă

O adolescentă de 15 ani, Alexandra-Patricia-Otilia Cazacu (foto), a plecat de acasă şi nu se mai ştie nimic de ea...

Donaţie marca Draxlmaier pentru spitalul din Hunedoara

Ieri, Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a primit din partea companiei Draxlmaier, sub formă de donaţie, aparatură medicală...

Tânără nevinovată rănită grav de un şofer inconştient

O fată care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovită şi rănită grav de autoturismul condus de un...

Închide