Minor, spărgător de locuinţe şi magazine, arestat

Doi tineri, unul de 21 de ani şi celălalt de 17, ambii din municipiul Vulcan, au dat o spargere la un magazin de unde au furat dulciuri şi băuturi energizante de circa 3000 de lei. Cei doi suspecţi au fost prinşi în urma unei razii a poliţiştilor din Vulcan.
„În urma probatoriului administrat, poli­ţiştii au stabilit că aceştia, în noaptea de 25/26.09.2020, au pătruns prin efracţie în incinta unui magazin din Vulcan, de unde au sustras băuturi energizante şi dulciuri, cauzând un prejudiciu de 3.000 de lei. De asemenea, cercetările au sta­bilit mai că minorul, în cursul anului 2020, a săvârşit mai multe infracţiuni de furt calificat, pe raza municipiului Vulcan. Ast­fel, în noaptea de 22/23.06.2020, aces­ta a pătruns prin efracţie în incinta se­diului unui ONG. din Vulcan, de unde a sustras 5.260 lei, iar în perioada 14-18.09.2020, a pătruns prin efracţie în apartamentul unui bărbat, de unde a sustras mai multe bunuri (televizoare, scu­le electrice), cauzând un prejudiciu în va­loare de 16.000 de lei”, a informat IPJ Hu­nedoara. Minorul a mai spart şi lo­cu­inţa unei femei, de unde a sustras mai multe bunuri (bijuterii din aur şi argint, un ceas), cauzând un prejudiciu în valoare de 20.000 lei. Adolescentul Dănuţ Robu a fost reţinut pentru 24 ore, pentru co­miterea infracţiunilor de furt calificat, iar magistraţii au emis mandat de arestare pe numele său. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acuzaţii şi mai grave în dosarul minorului care a dat cu maşina peste un poliţist

Adolescentul din municipiul Hunedoara a fost acuzat iniţial de ultraj. Încadrarea juri­dică a faptei a fost schimbată mai apoi în

Agresorul copilului din parc află dacă scapă de arest

Individul este la un pas de a fi trimis în ju­decată pentru tentativă de omor, dosarul său fiind finalizat de

Tânără rănită, după ce a intrat într-un cap de pod

Autoturismul la volanul căruia se afla tâ­năra de 24 de ani s-a făcut zob în urma im­pac­tului. Primele date arată

Închide