Prădător sexual arestat. A violat repetat o copilă de 9 ani

14 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Copila era vânată de violator pe drumul pe care se întorcea de la şcoală, atrasă într-o clă­dire părăsită şi abuzată sexual. Încă de la vârsta de 9 ani feţita a îndurat calvarul la care era supusă de violator, iar acum, la cinci ani de la primul viol, şi-a făcut curaj să-l re­clame.
Suspectul a fost arestat preventiv de ma­gistraţii Judecătoriei Deva. ”Din cercetările efec­tuate în cauză, rezultă că inculpatul DIP, în cursul lunilor septembrie 2016 şi sep­tem­brie 2019, a întreţinut raporturi sexuale cu persoana vătămată, în prezent în vârstă de 14 ani, prin constrângerea acesteia, exer­ci­tată prin acte de agresiune fizică, dar şi prin pu­nerea şi profitarea de imposibilitatea aces­teia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa (infracţiunile de viol în formă consumată), iar în data de 24.02.2011 a încercat să întreţină cu aceeaşi persoană vătămată raporturi sexuale prin constrângere (infracţiunea de viol în forma tentativei)”, se arată într-un comu­nicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Suspectul de viol a fost arestat preventiv de magistraţii Ju­de­cătoriei Deva. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minor, spărgător de locuinţe şi magazine, arestat

Doi tineri, unul de 21 de ani şi celălalt de 17, ambii din municipiul Vulcan, au dat o spargere la...

Acuzaţii şi mai grave în dosarul minorului care a dat cu maşina peste un poliţist

Adolescentul din municipiul Hunedoara a fost acuzat iniţial de ultraj. Încadrarea juri­dică a faptei a fost schimbată mai apoi în...

Agresorul copilului din parc află dacă scapă de arest

Individul este la un pas de a fi trimis în ju­decată pentru tentativă de omor, dosarul său fiind finalizat de...

Închide