Ministrul Rovana Plumb, la Apa Serv Valea Jiului

16 mai 2018 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb (foto), revine în Valea Jiului, mai exact la sediul societăţii Apa Serv. Directorul general al societăţii, Costel Avram, a declarat că ministrul va participa la o reuniune a Asociaţiei Române a Apei. Întâlnirea, la care vor fi prezenţi directorii operatorilor de apă din întreaga ţară, va avea loc, vineri, 18 mai 2018. (A.Năstase)

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gore spune:

    Groaznic, absolut groaznic. Ce sa faca dama asta bine hranita (din banii prostovanilor care voteaza psd cu doua maini), decat sa constate, sa de-a aprobabtor din cap, sa promita, si sa plece cat mai repede acasa. Pana nu mai inmatriculeaza fiu-su o masina cu numere pe Bulgaria.

  2. Gore spune:

    Groaznic, absolut groaznic. Ce sa faca dama asta bine hranita (din banii prostovanilor care voteaza psd cu doua maini), decat sa constate, sa de-a aprobator din cap, sa promita, si sa plece cat mai repede acasa. Pana nu mai inmatriculeaza fiu-su o masina cu numere pe Bulgaria.

  3. Ciprian spune:

    Valea jiului NU va mai vota cu PSD ca vati batut joc de ei (drumul DN 7A (Cheile Jietului) spre Transalpina si Voineasa , Gara Petrosani , Domeniul Schiabil Parang , Statiunea Montana Pasul Vulcan , drumul spre Herculane , Termoficarea in valea jiului sau Consiliul Judetean Hunedoara PSD nu vrea sa inceapa asfaltarea drumului judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , ……)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Hunedoarei, ameninţat cu moartea!

Funcţia de primar nu este lipsită de oarece pericole. Este clar că nu poţi mulţumi pe toată lumea şi mereu...

S-a redeschis Transalpina

Transalpina a fost redeschisă circulaţiei rutiere pe sectorul Rânca – Obârşia Lotrului, începând de ieri. Decizia deschiderii circulaţiei a fost...

17.500 de cereri depuse de fermieri la APIA Hunedoara

La 15 mai, APIA Hunedoara a finalizat campania de primire a Cererilor Unice de Plată pentru anul 2018. Astfel, în...

Închide