Primarul Hunedoarei, ameninţat cu moartea!

16 mai 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Funcţia de primar nu este lipsită de oarece pericole. Este clar că nu poţi mulţumi pe toată lumea şi mereu se mai găseşte câte un cetăţean care depăşeşte limita bunului simţ.

Deunăzi, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a primit o scrisoare din partea unui cetăţean, Lucian Ştefănescu. Omul este supărat nevoie mare, deoarece a fost executat silit de primărie, după ce nu şi-a plătit o amendă de aproximativ 500 de lei. Motiv pentru care a trimis o scrisoare primarului Dan Bobouţanu în care vorbeşte vrute şi nevrute.
Se pare că omul nu este la prima sa acţiune de acest gen. Lucian Ştefănescu a primit o amendă pe care nu a plătit-o. A fost executat silit de primărie, iar apoi el a dat în judecată primăria pentru acest lucru. Nu a achitat taxa de timbru şi procesul nu a mers mai departe.
Hunedoreanul îi scrie edilului şef că, dacă nu-i dă banii înapoi, îi va da foc casei şi îl va omorî. Sub aceeaşi ameninţare cu moartea şi cu incendierea locuinţei se află şi directoarea economică din Primăria Hunedoara.
”Sunt amenzi neîncasate de ani de zile. Există pericolul ca ele să se prescrie, dacă nu demarăm procedurile de executare silită. Nu e corect ca un cetăţean care a fost amendat de instituţii ale statului să nu-şi plătească amenzile. În acest moment, Primăria Hunedoara are de recuperat 10 milioane de lei din amenzi neplătite, fiind trimise somaţii la toţi rău-platnicii”, a declarat primarul Dan Bobouţanu, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Primar din vestul țării amenințat cu moartea! | 17 mai 2018
  1. hunedorean spune:

    Se apropie alegerile?
    Am inceput campania?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a redeschis Transalpina

Transalpina a fost redeschisă circulaţiei rutiere pe sectorul Rânca – Obârşia Lotrului, începând de ieri. Decizia deschiderii circulaţiei a fost...

17.500 de cereri depuse de fermieri la APIA Hunedoara

La 15 mai, APIA Hunedoara a finalizat campania de primire a Cererilor Unice de Plată pentru anul 2018. Astfel, în...

Toteşti: s-a finalizat amenajamentul pastoral

Aplicarea amenajamentului pastoral drept obligaţie pentru a încasa subvenţia APIA pe pajişte a fost amânată, prin lege, până în 2019....

Închide