Micuţele gimnaste de la Deva au strălucit la Campionatul Naţional

În Sala Sporturilor din Constanţa s-au des­fă­şurat timp de două zile Campionatul Naţional pe echipe al junioarelor de la categoria II şi I Ia gim­nastică artistică feminină.

Următoarea competiţie, la Deva
În competiţie s-au aflat 70 de sportive repre­zen­tând 12 cluburi, toate validate de către comi­sia de competiţii din cadrul FR Gimnastică, prin­tre participante fiind şi gimnastele de la LPS Cetate Deva dar şi o parte dintre com­po­nentele lotului naţional de junioare aflat în can­tonamentul de la Deva.
Surpriza plăcută au oferit-o gimnastele de la Deva (foto), antrenate de Adela Popa, care au câştigat medaliile de aur şi titlul de campioane naţionale la categoria junioare II nivelul 3 com­pe­tiţional, cu un total de 146.750 puncte. Au evoluat pentru LPS Cetate Deva Ariana Gabriela Cotu, Viviana Gabriela Gînju, Maria Bianca Dinu şi Maria Cristina Popescu. Devencele au fost ur­mate în clasament de echipa CSM Oneşti, cu 145.950 puncte şi de CSA Steaua Bucureşti cu 142.550 puncte.
Competiţia pe echipe de la junioare II nivelul 4 a fost câştigată de gimnastele de la CSA Stea­ua Bucureşti cu un total de 145.050 puncte, echipa stelistă fiind urmată de CSS Bîrlad cu 103.050 puncte şi de CSS Viitorul Cluj Napoca, cu 100.400 puncte.
La junioare I nivelul 5 competiţional au câş­tigat gimnastele care au alcătuit echipa reunită a celor două cluburi de pe Litoral, Farul şi CSS 1 Constanţa. Gazdele au câştigat cu un total de 148.850 puncte situându-se înainte gim­nas­te­lor de la CSA Steaua Bucureşti, care au totalizat doar 136.300 puncte.
Menţionăm că organizatorii au asigurat cu spri­jinul unor sponsori generoşi premii pentru com­ponentele echipelor clasate pe podiumul de pre­miere dar şi alte premii deosebite pentru toate gimnastele participante la această competiţie.
Următoarea competiţie, care va fi la Deva, pentru junioarele din România este programată în toamna acestui an, când se vor desfăşura întrecerile la individual compus şi pe aparate ale primelor 24 de sportive la toate nivelele.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.