Pilotul Simone Tempestini, din nou, învingător

Cea de a cincea etapă a Campionatului Na­ţional de Raliuri Betanoa fost câştigată de pilotul Simone Tempestini (foto), cel care es­te la a treia victorie în acest sezon.
Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Skoda Fabia R5) s-a impus cu timpul de 01h07min00sec8/10, potrivit site-ului Fe­de­ra­ţiei Române de Automobilism Sportiv. Pe lo­cul secund s-a clasat echipajul Sebas­tian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2), la 48 sec 5/10, iar pe treapta a treia a po­diu­mului au terminat Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2), la 02 min 50 sec 5/10.
Hunedorenii Dănuţ şi Lucian Budai s-a clasat pe locul 19 la general, pe locul 5 la clasa RC 4 şi pe locul 10 la clasa 2 FWD.
Proba specială cu numărul 5 a fost neu­tra­lizată după ce echipajul cu numărul 89, Radu Benea/Andrei Hicea (Peugeot 208), a ieşit în décor, fiind nevoie de intervenţia ambulanţei pentru pilot, care a suferit un traumatism to­raco-abdominal. Radu Benea se află sub investigaţii medicale la spital, acolo unde a fost transportat cu o ambulanţă, dar este stabil şi în afara oricărui pericol.
La proba specială numărul 6, într-un viraj, echipajul cu numărul 81, Bogdan Năstase/ Delia Năstase (Mitsubishi Lancer Evo 8), a ieşit pe exteriorul acestuia, lovind zona de trans­mi­siune video, însă nimeni nu a fost rănit. Echi­pa­jul a ajuns la finişul probei, însă a abandonat.
Simone Tempestini conduce detaşat în cla­sa­mentul general al piloţilor după cinci etape. Etapa a şasea a campionatului va fi Raliul Mol­dovei-Bacău, programat în perioada 3-4 iulie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cluj Arena, „invadată” de 900 de atleţi

România găzduieşte, în perioada 19-20 iunie, întrecerile Campionatului European de atletism pe echipe, Liga I. Competiţia va avea loc pe

Handbaliste hunedorence, în teste la lotul naţional

Antrenorul Adrian Vasile a convocat lotul naţional de handbal senioare pentru pre­gă­tirea centralizată din perioada 6-8 iulie şi pentru jocurile

Se vor desfăşura Jocurile Olimpice fără spectatori?

Kaori Yamaguchi, fostă campioană mon­dia­lă de judo şi membră în executivul Comi­te­tului olimpic japonez (JOC), a declarat recent că Jocurile

Închide