Micile gimnaste de la Deva la Cupa “Nadia Comăneci“

17 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sala de gimnastică Nadia Comăneci din Oneşti a găzduit recent o nouă ediţie, cea de a VII-a, a competiţiei de gimnastică ar­tis­tică pentru junioarele mici, la care au par­ticipat 57 de sportive de la mai multe cluburi din ţară, printre care şi de la LPS Cetate Deva.
În concursul individual compus de la categoria junioarelor de la categoria a III nivelul 2 de concurs, deveanca Alessia Volos­ciuc s-a clasat pe locul secund cu un total de 55.281 puncte, în timp ce colega ei, Anetta Csiczer a ocupat locul VI cu 52.695. Maria Drăgan Curcă a fost pe locul VIII cu 51.420 puncte.
La finalele pe aparate de la această ca­tegorie de concurs, Alessia Volosciuc s-a situat pe locul secund la paralele (notată cu 14.000), pe locul VI la sărituri (13,485) şi la bârnă a obţinut 13.730). Anetta Csiczer a cucerit o medalie de bronz la bârnă unde a fost notată cu 13.800, iar Maria Drăgan Curcă s-a situat pe locul VI în finala de la paralele unde a fost notată cu 12.450.
Concursul de la această categorie a fost câştigat de gimnasta Daria Bîgu de la CSS Bârlad, cea care a cucerit 5 medalii din patru de aur şi una de bronz.La categoria junioarelor 3, nivel 1 (gimnaste de 9 ani) a câştigat o reprezentantă a gazdelor, Ade­lina Bădic de la CSM Oneşti.Ea a fost prima la individual (52.215 puncte ) şi a câştigat detaşat finalele pe aparate de la sărituri (13.600), paralele (13.255) şi sol (13.560).
Următoarea competiţie la care gim­nastele de la LPS Cetate Deva, pregătite de prof. Adela Popa şi Delia Olteanu, vor part­i­ci­pa este programată chiar în această săp­tămână la Ploieşti.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Canotorii de 8+1 au prins biletele pentru Olimpiadă

Cele două echipaje de 8+1 ale României, la feminin şi masculin, s-au calificat la Jo­curile Olimpice de la Tokyo, duminică,...

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în această săptămână este Magicianul din...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Se anunţă o vară în­cinsă pentru mai mulţi can­didaţi la un post de şef al unei instituţii dintr-o localitate sudică...

Închide