Micile gimnaste de la Deva la Cupa “Nadia Comăneci“

Sala de gimnastică Nadia Comăneci din Oneşti a găzduit recent o nouă ediţie, cea de a VII-a, a competiţiei de gimnastică ar­tis­tică pentru junioarele mici, la care au par­ticipat 57 de sportive de la mai multe cluburi din ţară, printre care şi de la LPS Cetate Deva.
În concursul individual compus de la categoria junioarelor de la categoria a III nivelul 2 de concurs, deveanca Alessia Volos­ciuc s-a clasat pe locul secund cu un total de 55.281 puncte, în timp ce colega ei, Anetta Csiczer a ocupat locul VI cu 52.695. Maria Drăgan Curcă a fost pe locul VIII cu 51.420 puncte.
La finalele pe aparate de la această ca­tegorie de concurs, Alessia Volosciuc s-a situat pe locul secund la paralele (notată cu 14.000), pe locul VI la sărituri (13,485) şi la bârnă a obţinut 13.730). Anetta Csiczer a cucerit o medalie de bronz la bârnă unde a fost notată cu 13.800, iar Maria Drăgan Curcă s-a situat pe locul VI în finala de la paralele unde a fost notată cu 12.450.
Concursul de la această categorie a fost câştigat de gimnasta Daria Bîgu de la CSS Bârlad, cea care a cucerit 5 medalii din patru de aur şi una de bronz.La categoria junioarelor 3, nivel 1 (gimnaste de 9 ani) a câştigat o reprezentantă a gazdelor, Ade­lina Bădic de la CSM Oneşti.Ea a fost prima la individual (52.215 puncte ) şi a câştigat detaşat finalele pe aparate de la sărituri (13.600), paralele (13.255) şi sol (13.560).
Următoarea competiţie la care gim­nastele de la LPS Cetate Deva, pregătite de prof. Adela Popa şi Delia Olteanu, vor part­i­ci­pa este programată chiar în această săp­tămână la Ploieşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.