Sport

Medalii pentru România la Cupa Europeană de Judo

La Zagreb, în capitala Croației, s-a des­fășurat turneul pentru cadeți și anume Cupa Europeană de Judo. La finalul com­pe­tiției, delegația României a ocupat locul trei din cele 32 de țări participante.

A învins o sportivă din România
La startul competiției de la Zagreb s-au aliniat 675 de judoka, reprezentând cea mai numeroasă participare din ultimii ani la o competitie de judo. Vanessa Țolea (cate­goria -52 kg) este performera delegației noastre, reușind să urce pe prima treaptă a podiumului, la o categorie unde pentru acce­derea în finală a trebuit să o învingă pe o altă sportivă din România, Luciana Cătană. De menționat că la această cate­gorie au concurat 52 de sportivi.
Antonio Nițu (categoria -50 kg) și Bogdan Petre (categoria +90 kg), au obținut me­daliile de argint pentru România, după ce au fost învinși în finale de Kollar Sebestyen din Ungaria și Messé Besson jr. din Canada.
Vicecampioana europeană de cadeți ediția 2021, Vanessa Țolea, și Bogdan Petre sunt pregătiți de Mihai Trandafirescu iar Antonio Nițu se pregătește cu antrenorul Muresan Gheorghe.
Să notăm că la finalul acestei săptămâni, la București, va avea loc Campionatul Național pentru cadeți U23 iar la Satu Mare, în perioada 25-27 martie, sunt programate întrecerile Campionatului Național pentru juniori până la 16 ani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura