Sport

FOTBAL. Va elimina VAR-ul greșelile arbitrilor în fotbalul românesc?

Președintele Comisiei Centrale a Arbi­trilor (CCA) a oferit recent detalii despre implementarea sistemului VAR în Liga I din România.

Imposibil fără greșeli
Kyros Vassaras susține că este imposibil de eliminat greșelile de arbitraj și după ce sis­temul VAR o să fie implementat la meciurile din Liga 1 și a explicat de ce a ajuns la această concluzie.
„Avem o competiţie dificilă şi, ţinând cont de asta, pot spune că nu sunt entuziasmat. Dar trebuie să înţelegem că CCA trebuie să for­meze noua generaţie de arbitri, să ana­lizeze. Pentru managementul tuturor acestor lucruri, da, sunt mulţumit. Dar entuziasmat nimeni în această lume nu poate fi. Suntem mulţumiţi de progresul arbitrilor, de modul în care ei lucrează pentru a fi mai buni. Să eli­minăm greşelile de arbitraj este imposibil. Însă obiectivul nostru este să reducem nu­mărul erorilor. Să vezi un contact, ai nevoie de mulţi ochi, dovadă faptul că şi în prezenţa VAR am văzut greşeli în alte competiţii. Aşa că să nu se spună că greşeli sunt numai în România. Nu avem greşeli scandaloase, sunt greşeli legate de câţiva centimetri, de o interpretare legată de un contact”, a spus Kyros Vassaras într-o conferința de presă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura