Politica si administratie

Încă un bloc din Deva va fi anvelopat

Ieri, cei de la Primăria municipiului Deva, au predat constructorului amplasamentul pentru începerea lucrărilor de anvelopare a Blocului D de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Lucrările sunt executate de Asocierea S.C. Semal Contrust S.R.L, S.C. Optim Sig Instal S.R.L și Paso Doble SRL.
„Principalele lucrări ce vor fi executate sunt: înlocuirea tâmplăriei exterioare exis­tente din lemn cu tâmplărie PVC, sporirea rezistenței termice corectate a plăcii peste subsol, izolarea termică a soclului clădirii, sporirea rezistenței termice corectate a plan­șeului peste ultimul nivel, reducerea con­su­mului de energie electrică pentru iluminatul din spațiile comune (casa scării), prin înlo­cu­i­rea corpurilor de iluminat existente cu cor­puri de iluminat cu consum redus, reducerea consumului de energie electrică prin înlo­cu­i­rea lifturilor existente cu lifturi noi cu motoa­re cu consum redus de energie, refacerea tro­tuarului perimetral exterior, pentru în­de­părtarea apelor pluviale și evitarea infiltrării acestora în subsol, înlocuirea instalației de distribuție a apei reci și a colectoarelor de canalizare menajeră orizontale din subsolul tehnic al blocului.
Termenul de finalizare al lucrărilor este 15 ianuarie 2023.Valoarea totală a proiectului „Creșterea eficienței ener­getice a blocului de locuințe D – Bule­vardul Iuliu Maniu din municipiul Deva” este de 2.337.591 de lei”, a declarat Florin Oancea, primarul munici­piului Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura