Mariana Câmpeanu vrea campanii electorale fãrã stimulente

9 decembrie 2010 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

  Sorina Popa

Ieri, într-o conferinţă de presă, deputata Mariana Câmpeanu (foto) (PNL) a declarat că nu este de acord ca în campaniile electorale să se mai distribuie tot felul de obiecte promoţionale, cum ar fi pixuri sau brichete. 

Atestat de deputat
„Vreau să le propun parlamentarilor un test, să spună dacă sunt de acord sau nu cu această propunere şi să şi motiveze. Şi atunci, poate vom afla adevărul despre cum dorim noi, clasa politică, să se desfăşoare o campanie electorală. Trebuie să se elimine acest mod de a face campanie electorală, oferind pungi cu zahăr, găleţi şi alte minuni de genul acesta, care nu fac altceva, decât să pună o pată negativă asupra României. Voi propune să fie acceptate doar afişele şi banerele candidaţilor în campanii“, a declarat Mariana Câmpeanu.
Astăzi, Mariana Câmpeanu va primi într-un cadru festiv, documentele care atestă faptul că a câştigat alegerile din Colegiul Haţeg şi îi conferă calitatea de deputat. Ea a obţinut 8.738 de voturi, ceea ce reprezintă 34,85 la sută din numărul total al voturilor valabil exprimate la alegerile din 5 decembrie, din Colegiul nr. 3 Haţeg.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. tavi spune:

  Hai sa fim seriosi doamna!
  Partea cu pixul si bricheta s-o spuneti la povestile de adormit nepotii, inainte de culcare, ca noi suntem asa de prosti si nu stim nimic.
  De baza in campania electorala au fost pungile cit mai burdusite cu zahar, ulei,pui, piine si astea treaca mearga dar mai urite au fost cele cu bani si tot felul de “ajutoare sociale mascate” oferite de primari. Asta sa traiasca si toata lumea zice ca” e legal”
  Sa fiti dumneavoastra sanatoasa si sa mai dea astia pentru dumneavoastra si in campania viitoare!

 2. ionut spune:

  Din moment ce nu am vazut dea lungul intregii campanii electorale ale Lilianei Tolas,sustinerea,implicarea din partea marilor PSD-isti cu influenta de la Bucuresti,ca in cazul Marianei Campeanu,cu siguranta ca a fost un joc,o intelegere la nivel central intre PNL si PSD .

 3. ionut spune:

  Am fost pacaliti la urma urmei si noi cei care am votat-o si ne-am pus increderea in ea.Pacat de acei mii de oameni din aceasta zona ,care-i suntem alaturi !

 4. alin spune:

  Nistor e sclavul lui Molot… Apropos…unde lucreaza fiicata Nistore?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Favoritele fac legea la fileu

Echipa Volei Club Deva şi-a onorat statutul de favorită şi s-a calificat în finala Campionatului Judeţean, rezervat jucătorilor seniori amatori,...

Dosarele pentru locuinţele ANL, luate la puricat

Primăria Deva a hotărât să-i cheme pe toţi cei care au solicitat locuinţe ANL, pentru a le analiza dosarele şi...

Bani pentru juniori

Primăria Petroşani a alocat 9.000 de lei, respectiv jumătate din cât s-a promis, pentru Centrul de Copii şi Juniori al...

Închide