Politica si administratie

Mariana Câmpeanu vrea campanii electorale fãrã stimulente

  Sorina Popa

Ieri, într-o conferinţă de presă, deputata Mariana Câmpeanu (foto) (PNL) a declarat că nu este de acord ca în campaniile electorale să se mai distribuie tot felul de obiecte promoţionale, cum ar fi pixuri sau brichete. 

Atestat de deputat
„Vreau să le propun parlamentarilor un test, să spună dacă sunt de acord sau nu cu această propunere şi să şi motiveze. Şi atunci, poate vom afla adevărul despre cum dorim noi, clasa politică, să se desfăşoare o campanie electorală. Trebuie să se elimine acest mod de a face campanie electorală, oferind pungi cu zahăr, găleţi şi alte minuni de genul acesta, care nu fac altceva, decât să pună o pată negativă asupra României. Voi propune să fie acceptate doar afişele şi banerele candidaţilor în campanii“, a declarat Mariana Câmpeanu.
Astăzi, Mariana Câmpeanu va primi într-un cadru festiv, documentele care atestă faptul că a câştigat alegerile din Colegiul Haţeg şi îi conferă calitatea de deputat. Ea a obţinut 8.738 de voturi, ceea ce reprezintă 34,85 la sută din numărul total al voturilor valabil exprimate la alegerile din 5 decembrie, din Colegiul nr. 3 Haţeg.

4 comentarii la „Mariana Câmpeanu vrea campanii electorale fãrã stimulente

  • Hai sa fim seriosi doamna!
    Partea cu pixul si bricheta s-o spuneti la povestile de adormit nepotii, inainte de culcare, ca noi suntem asa de prosti si nu stim nimic.
    De baza in campania electorala au fost pungile cit mai burdusite cu zahar, ulei,pui, piine si astea treaca mearga dar mai urite au fost cele cu bani si tot felul de „ajutoare sociale mascate” oferite de primari. Asta sa traiasca si toata lumea zice ca” e legal”
    Sa fiti dumneavoastra sanatoasa si sa mai dea astia pentru dumneavoastra si in campania viitoare!

  • Din moment ce nu am vazut dea lungul intregii campanii electorale ale Lilianei Tolas,sustinerea,implicarea din partea marilor PSD-isti cu influenta de la Bucuresti,ca in cazul Marianei Campeanu,cu siguranta ca a fost un joc,o intelegere la nivel central intre PNL si PSD .

  • Am fost pacaliti la urma urmei si noi cei care am votat-o si ne-am pus increderea in ea.Pacat de acei mii de oameni din aceasta zona ,care-i suntem alaturi !

  • Nistor e sclavul lui Molot… Apropos…unde lucreaza fiicata Nistore?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura