Sport

Favoritele fac legea la fileu

Ciprian Marinuţ

Echipa Volei Club Deva şi-a onorat statutul de favorită şi s-a calificat în finala Campionatului Judeţean, rezervat jucătorilor seniori amatori, după ce a dispus cu 3-0 în a doua semifinală de ASA Montana Haţeg. În ultimul act al campionatului, devenii vor juca, duminică, în compania echipei Ştiinţa Hunedoara, cealaltă formaţie de top a competiţiei.

Fără istoric

Cu jucători mai tineri şi mai experimentaţi şi cu două foste voleibaliste de performanţă în lot, Volei Club Deva a câştigat lejer semifinala cu ASA Montana Haţeg, disputată marţi seara în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Traian” din Deva. Scorul pe seturi (25-16, 25-15, 25-21) ilustrează corect realitatea din teren şi demonstrează superioritatea echipei devene, atât la talie şi condiţie fizică, cât şi la ştiinţa jocului. „Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii a fost evidentă, aşa că nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei. Dincolo de scor, s-a jucat cu ambiţie, pasiune şi dragoste pentru volei”, a spus antrenorul Liviu Grădinaru, iniţiatorul competiţiei, organizate de Asociaţia Judeţeană de Volei.

Premii speciale şi propagandă

Finala Campionatului Judeţean de Volei se va disputa duminică, 12 decembrie, de la ora 11.00, în Sala de sport a Colegiului Naţional „Traian” din municipiu între echipele Volei Club Deva şi Ştiinţa Hunedoara. Ambele combatante au avut un parcurs perfect până în ultimul act, obţinând câte cinci victorii, din tot atâtea partide disputate, aşa că întâlnirea se anunţă pe muchie de cuţit. Mai mult decât rezultatul, va conta spectacolul şi promovarea voleiului, obiective pe care şi le asumă ambele echipe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura