FlashPolitica si administratie

Marian Muntean meditează şi la plecarea din PNL

05 Marian Muntean Viceprimar DevaOana Mihnea

La sfârşitul lunii trecute, consilierul local liberal din Deva, Marian Muntean (foto), a anunţat că a demisionat din Comitetul Executiv al organizaţiei judeţene a PNL. Deocamdată, demisia vizează doar această funcţie, dar nu este exclus ca acesta să divorţeze şi de partid.
În conferinţă de presă, co-preşedintele PNL Hunedoara, Bogdan Ţîmpău, a făcut referire la modul cum Marian Muntean a ajuns în PNL, acesta plecând din PP-DD. „Secretariatul partidului a primit demisia lui Marian Muntean din Comitetul Executiv Judeţean al PNL Hunedoara. Nemulţumiţi sunt în toată România, nu doar la PNL. Bineînţeles că există persoane care au mai multe aşteptări şi mai puţină răbdare, ca să zic aşa. Marian Muntean a venit în PNL cu ocazia facilitată de Ordonanţa nr.55, păstorită de domnul Dragnea. A fost primit cu braţele deschise. La acel moment au existat discuţii cu persoanele care conduceau organizaţia, acele persoane nu mai conduc acum şi există o dificultate de a dialoga, care poate va fi depăşită, poate nu“, a declarat Bogdan Ţîmpău, co-preşedintele PNL Hunedoara.
Bogdan Ţîmpău a precizat că va mai avea o discuţie cu Marian Muntean vizavi de decizia pe care a luat-o. Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Marian Muntean a spus că  nu există nici o şansă să se mai răzgândească. „Am luat această hotărâre ca să atrag atenţia asupra unor probleme din PNL. Orice decizie trebuie adusă la cunoştinţa conducerii judeţene pentru a-şi da acordul, nu se poate lua individual de către membrii de partid. Referitor la Ordonanţa nr. 55, beneficiarul acesteia este PNL, nu cei care au trecut la liberali. Ordonanţa a făcut ca numărul consilierilor locali ai vechiului PNL să crească, prin urmare, partidul a avut de câştigat. Nu sunt iresponsabil şi nu mă feresc să îmi spun punctul de vedere. Într-o organizaţie de partid trebuie să respecţi anumite lucruri ca să poţi duce la îndeplinire mandatul. Momentan, mi-am dat demisia din C.EX judeţean, dar mă gândesc şi la o demisie din partid“, a precizat Marian Muntean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura