Mareş îl vrea dat afară din Consiliul Local pe Florin Mureşan

Sorina Popa

Consilierul local PSRo Răzvan Mareş (foto sus) i-a cerut primarului Devei, ieri, să pună pe ordinea de zi şi constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local a lui Florin Mureşan (foto jos) (PSRo).

”Domnul Florin Mureşan şi-a depus demisia din Consiliul Local Deva, la sediul primăriei, în 5 iunie 2018. Alte discuţii pe această temă nu-şi au rostul. În calitate de consilier local, vă aduc la cunoştinţă că, dacă nu veţi pune pe ordinea de zi la următoarea şedinţă acest proiect, vă vom face plângere penală”, a declarat Mareş.
De fapt, cum stau lucrurile cu Mureşan? În luna iunie a acestui an, consilierul local Florin Mureşan declara la o şedinţă a CL, că cineva a depus la CIC (Centru de Informare Cetăţeni) demisia din CL, în numele său. Acesta reclama că nu el a depus demisia respectivă şi susţinea la acea vreme că va depune plângere penală împotriva celui care a depus-o. Florin Mureşan a explicat la acea vreme că, toţi membrii PSRo Hunedoara au fost obligaţi să-şi scrie demisiile în alb din partid. ”Mi-am recunoscut scrisul, era scrisul meu şi era demisia în alb pe care o scrisesem. Nu m-a întrebat cineva dacă să o depun la primărie”, a declarat consilierul local PSRo în urmă cu o lună. Acum, şeful său pe linie de partid a insistat că el a demisionat din PSRo. ”Nu mi-am dat demisia, nici măcar nu e datată acea demisie. Există un dosar pe rol, pentru că Daniel Muntean (n.r.- consilier local PSRo Deva) a depus, în locul meu, demisia din CL Deva”, a spus, ieri, Florin Mureşan. El a stat la şedinţa de Consiliu Local lângă grupul PNL, nu printre colegii de la PSRo.

One thought on “Mareş îl vrea dat afară din Consiliul Local pe Florin Mureşan

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.