Taximetriştii din municipiu nu vor monopol

Sorina Popa

Aleşii locali deveni au aprobat ieri şi atribuirea a 31 de autorizaţii taxi, în condiţiile în care multe asemenea autorizaţii au fost anulate, pe motiv că nu s-a respectat legea. Mai mulţi taximetrişti au fost prezenţi, ieri, la şedinţă, pentru a-şi spune păsurile, susţinând că un anumit patron de firmă de taxi vrea să aibă monopol în oraş cu taxiurile.

Reamintim că, în urmă cu câteva luni, a fost o ceartă în Consiliul Local Deva, tocmai pentru că sunt prea multe autorizaţii eliberate şi taximetriştii nu erau de acord cu acest lucru. ”Noi am lucrat slugi şi acum vrem să lucrăm pentru noi. Cei cărora li s-au retras autorizaţiile, deoarece nu au respectat legea, nu mai trebuie să primească altele. Nu e firesc. Să se dea în ordinea înscrierii pe listă, aceste autorizaţii de taxi. Vrem să muncim pentru noi, nu pentru patroni care ne asupresc”, a spus unul dintre taximetriştii prezenţi ieri la şedinţa CL Deva.
Primarul Florin Oancea a spus că nu vrea să se ajungă la situaţia în care o firmă să deţină monopol privind taxiurile în municipiul Deva. Un alt taximetrist a spus că un patron lucrează cu o autorizaţie pentru două maşini, ceea ce este ilegal, iar atunci când s-a făcut un control de către cei de la primărie, patronul respectiv a fost anunţat. El l-a întrebat pe primar cum răspunde la întrebare. ”Este clar că cineva din primărie l-a informat pe patron, dar nu sunt detectiv, nu ştiu cine a fost. Vom verifica”, a afirmat primarul municipiului Deva.

One thought on “Taximetriştii din municipiu nu vor monopol

  • 31 iulie 2018 la 9:14
    Legătură permanentă

    este vorba de dl. marta remes care detine un nr mare de taxi-uri si pe langa aceste foloseste pe o autorizatie mai multe masini.totul cu sprijinul politiei rutiere si anumitor angajati ai primariei.pe langa toate acestea foloseste case de marcat nefiscale.ele find montate de dl.A.A. care nu le fiscalizeaza dupa ce i le monteaza..lucrand si un an de zile asa..fara taxa si impozite.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.