Magazinul primarului din Petrila, prădat

7 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Patru hoţi au fost prinşi imediat ce au ieşit cu prada dintr-un magazin alimentar de pe strada Cimpa, din oraşul Petrila.

Magazinul, deţinut de familia primarului oraşului Petrila, Vasilică Jurca, a mai fost spart de câteva ori până acum. Noroc că tatăl primarului, care locuieşte în apropiere, a auzit alarma magazinului şi a sunat la 112. Aşa că hoţii nu au ajuns foarte departe. Ei au furat ţigări, băuturi alcoolice şi cafea.
Hoţii, patru persoane cu vârsta cuprinsă între 15 şi 43 de ani, au fost somaţi să oprească autoturismul în care se aflau cu tot cu pradă. Trei dintre ei au luat-o la fugă, unul aruncând un sac de rafie în care erau obiectele furate. În final, însă, toţi au fost prinşi, iar pe numele lor s-a deschis un dosar penal pentru furt calificat.
Primarul Vasilică Jurca a declarat că nu este pentru prima oară când i se sparge magazinul. „Cred că până acum l-au spart de 10 ori. I-au mai prins o dată”, a declarat Jurca pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Incendiu la o sală de evenimente din Brad

O anexă a sălii complexului Juliana Ballroom din Brad a luat foc în seara de duminică, 6 mai. În imediata...

Europarlamentarul Siegfried Mureşan: Vrem să scoatem PSD de la guvernare

Ieri, liderul PNL Ludovic Orban l-a prezentat pe Siegfried Mureşan (foto) colegilor săi. Reamintim că europarlamentarul a decis să părăsească...

Comunicat de presă al deputatului liberal Lucian Heiuş. Finanţările nerambursabile, acordate discreţionar şi politic

Oficialii Consiliului Judeţean Hunedoara ţin la secret modul în care s-au aprobat finanţările nerambursabile în baza Legii 350/2005!

Închide