Incendiu la o sală de evenimente din Brad

7 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

O anexă a sălii complexului Juliana Ballroom din Brad a luat foc în seara de duminică, 6 mai. În imediata vecinătate a construcţiei în care a pornit incendiul avea loc o petrecere de botez la care participau 150 de persoane.

Pagubă de 50.000 de lei
Pompierii Staţiei Brad au fost alertaţi prin 112. „În cel mai scurt timp au ajuns la locul indicat două echipaje de stingere cu două autospeciale cu capacitate de 9.000 şi 2.000 de litri şi un echipaj de prim ajutor cu o ambulanţă SMURD. În sprijin a fost trimisă încă o autospecială de stingere cu o cisternă de 9.000 litri de la Detaşamentul Deva. La sosire, echipajele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta la acoperişul din membrană PVC cu inserţie textilă a unei anexe care adăpostea centrala termică, spălătoria şi un vestiar, obiectiv lipit de o sală unde se aflau 150 de persoane strânse la un eveniment. Toţi oamenii s-au autoevacuat din clădire şi nu au avut probleme medicale”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.
Flăcările au ars elementele din lemn ale acoperişului pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi şi s-a degradat membrana, pompierii reuşind să stingă incendiul după aproximativ o oră şi jumătate de muncă. Paguba totală produsă de incendiu a fost estimată la circa 50.000 de lei.
Cel mai probabil, focul a fost generat de efectul termic al curentului electric la termostatul unui boiler.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Europarlamentarul Siegfried Mureşan: Vrem să scoatem PSD de la guvernare

Ieri, liderul PNL Ludovic Orban l-a prezentat pe Siegfried Mureşan (foto) colegilor săi. Reamintim că europarlamentarul a decis să părăsească...

Comunicat de presă al deputatului liberal Lucian Heiuş. Finanţările nerambursabile, acordate discreţionar şi politic

Oficialii Consiliului Judeţean Hunedoara ţin la secret modul în care s-au aprobat finanţările nerambursabile în baza Legii 350/2005!

Liviu Dragnea: Tunelurile pentru urşi de pe autostrada Lugoj-Deva nu se mai fac

Şeful PSD, Liviu Dragnea (foto), a declarat, ieri, că „problema principală nu a fost niciodată în România lipsa de bani,...

Închide