LUPTE LIBERE. Sportivii din Valea Jiului, medaliați la Cupa României

Sportivii juniori U17, reprezentanți ai CSS Petroșani, pregătiți de prof. Gheorghe (Lele) Răducu, au obținut noi performanțe la Cupa României la lupte libere.

Toate au luat bronzul
Florentina Manțog (categoria 61 kg) a reușit o evoluție excelentă și a cucerit la finalul întrecerilor o muncită și meritată medalie de aur. Succese pentru clubul din Valea Jiului au înregistrat și Daniela Chiriac (categoria 49 kg), Andreea Chiriac ( categoria 53 kg),Iulia Moldovan (categoria 65 kg), toate cele trei sportive clasându-se pe locul al treilea și cucerind medaliile de bronz la categoria lor de greutate.
Menționăm și locul VII ocupat de tâ­nărul luptător Denis Ungureanu (ca­te­goria 65 kg), care întregește astfel un parcurs excelent al sportivilor de la CSS Petroșani.
La aceeași competiție de la Târgu Mureș au participat și luptătorii de la CS Inter Petrila, pregătiți de maestrul Marian Luca.
Denis Lukacs a evoluat la nivelul său cunoscut și a câștigat o medalie de argint și titlul de vicecampion național la cate­goria 92 kg. În clasamentul pe echipe, la Campio­na­tul Național de Lupte libere,
CS Inter Petrila s-a situat pe locul III, obținând me­dalia de bronz. Din lotul clubului din Petrila au făcut parte Codruț Sângeorzean (categoria 41-45 kg), Samuel Cocolan (categoria 51 kg), Darius Panczel (60 kg), Alexandru Dreghici (categoria 65 kg), Alexandru Bordaș (71 kg), Răzvan Profir (80 kg), Denis Lukacs (92 kg) și Cassian Kovacs (110 kg).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.