Lupte libere. Primele medalii internaționale pentru luptătorii români

Primul turneu internaţional la care iau parte și sportivii români, după o lungă perioadă de pauză provocată de pandemia de coronavirus, se desfășoară în aceste zile la Varşovia, iar Openul Poloniei a adus  medalii importante pentru luptătorii din țara noastră.

Răzvan Kovacs s-a impus la categoria  57 kg, urmat de Petru Crăciun (Republica Moldova) şi de Ali Karaboga (Turcia), potrivit site-ului concursului.

Maxim Vasiloglo a ocupat locul al doilea la categoria 74 kg, fiind învins în finală de turcul Fazil Eryilmaz. Pe locul al treilea s-au clasat la egalitate francezul Charles Afa şi polonezul Andrzej Sokalski.

În limitele categoriei  61 kg, Ivan Guidea a încheiat pe locul al treilea, la fel ca grecul Georgios Pilidis, primele două poziţii fiind ocupate de turcii Ahmet Duman şi Recep Topal.

La competiţia din Polonia au mai participat doi luptători români, care s-au clasat în afara podiumului, Nikolay Okhlopkov a terminat pe locul 7 la cat. 65 kg, iar Ştefan Coman a fost al optulea, ultimul, la cat.70 kg.

România ocupă primul loc în clasamentul pe naţiuni la lupte libere după prima zi de competiţie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.